Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Piraten zwaarden kopen online

Grote keuze piraten zwaarden bij PartyCorner.nl Piraten zwaard met doodshoofd, kromme piraten zwaarden,Piratenzwaard met schede en vele andere Piraten zwaarden.

Filters

Piraten zwaarden kopen online

Elke Piraat of pirates heeft altijd zijn piraten zwaardom zichzelf te verdedigen dat was vroeger in de piraten tijd zo en tegenwoordig nog zo. De moderne piraat uit de 21 eeuw heeft daarbij vaak ook nog andere wapens. De klassieke piraten zwaarden die nagemaakt zijn hebben zoveel modellen dat we er maar een aantal van kunnen beschrijven. Je had piraten met een kort piraten zwaard met een rechte of gebogen blad. Piraten zwaarden voorzien van doodshoofden maar ook met versierde handvat.

Geschikte Piraten zwaard kopen

Al deze Piraten zwaarden en degenshebben wij opgenomen in onze collectie van piraten zwaarden. Hierbij hebben wij ze ook nog eens in verschillende maten en lengtes waardoor er voor iedereen een geschikte piraten zwaard  kopen kan. Echter zijn deze wel van kunststof of ander materialen nagemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat jehet juiste piraten zwaard voor je piraten outfit kan vinden. Bekijk onze categorie van piratenzwaarden en kies voor jouw het piraten zwaard wat het beste bij je past en maak je piraten pak compleet.

Piraten zwaarden kopen online

Wil je Piraten zwaarden kopen online dan moet je onze collectie eens bekijken. Wij hebben verschillende soorten piraten zwaarden te koop. De nep zwaarden piraat komen ook nog eens in verschillende vormen en maten, waardoor er zeker voor iedereen wel wat tussen zit. Ook kunnen ze verschillen in kleur. De piraten zwaarden zijn een leuke toevoeging op een piraten outfit, want wat is nou een piraat zonder zijn zwaard? 

De schuimrubberen piraten zwaarden zijn niet bedoelt om te gebruiken om iemand mee een tik te verkopen. Deze nep zwaarden kunnen namelijk alsnog erg hard aankomen en letsel veroorzaken. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen