Terug

Kortingcodes, vouchers, acties en aanbiedingen

Voor alle acties, vouchers, waardebonnen en kortingscodes geldt dat de waarde van deze vouchers of de verkregen kortingen onder geen beding in contanten uitgekeerd worden. Tevens kunnen vouchers, waardebonnen en kortingscodes kunnen niet gecombineerd worden. Over de geldigheid en waarde van vouchers, waardebonnen en kortingscodes kan onder geen beding gereclameerd nog gecorrespondeerd worden.

Partycorner.nl VOF behoud ten aller tijden zonder opgave van reden het recht vouchers, waardebonnen en kortingscodes te wijzigen, weigeren of te blokkeren.

 

Kortingspercentage

Vouchers en kortingscodes met een kortingspercentage zijn er in verschillende actievormen, zo kunnen ze behoren tot een algemene actie op bijvoorbeeld Facebook waar één code vaker voor verschillende orders en door verschillende klanten gebruikt kan worden, deze hebben vaak een beperkte geldigheidsduur (dit wordt per actie aangegeven). Naast herbruikbare kortingscodes is het ook mogelijk om persoonlijke kortingscode te verkrijgen met bij voorbeeld een persoonlijke mail of wanneer u een korting bedwongen heeft op uw bestelling, ook deze persoonlijke kortingscodes hebben vaak een beperkte geldigheidsduur (dit wordt wordt vermeld bij uitgifte van de voucher / kortingscode).

Kortingspercentages worden altijd verdeeld over alle bestelde producten en niet in een keer over de gehele order. Bij het retourneren van een product uit een order van meerdere producten wordt het bedrag van het product minus de verkregen product korting uitgekeerd.

 

Kortingsbedrag

Vouchers en tegoedbonnen met een kortingsbedrag worden vaak verkregen door het sparen van PartyPunten of het winnen van TV- of radioacties en kunnen éénmalig door één persoon voor één order gebruikt worden. Deze Vouchers en tegoedbonnen met kortingbedragen hebben vaak een vastgestelde geldigheidsduur van 14, 30, 90 dagen of wanneer deze via het PartyPunten spaarsysteem verkregen zijn tot 3 jaar. De waarde van deze Vouchers en tegoedbonnen worden onder geen beding in contanten uitgekeerd.

Kortingsbedragen worden altijd verdeel over alle bestelde producten en niet in een keer over de gehele order. Bij het retourneren van een product uit een order van meerdere producten wordt het bedrag van het product minus de verkregen korting uitgekeerd, het restant kortingsbedrag wordt weer in een voucher of tegoedbon uitgekeerd.

Groepskortingen

Boven de € 1.000 maar liefst 30% korting

Organiseer je een groot gekostumeerd feest, bedrijfsfeest of evenement en ben je op zoek naar feestkleding of carnavalsoutfits? Wil je met een grote groep vrienden (bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest) of carnavalsvereniging samen bestellen om een aantrekkelijke korting te ontvangen?

Partycorner is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres

We hebben niet alleen een groot assortiment carnavalskleding, we hebben ook ontzettend veel op voorraad waardoor we ook jouw grote order kunnen invullen. Je kan ons altijd bellen op +31 (0)75-7572682 of mailen via [email protected] voor advies of om de voorraad en de mogelijkheden te checken.

Sterker nog: bij grote aantallen bieden we je hoge korting op jouw bestelling. Zo maak je niet alleen een groot succes van jouw bedrijfsevenement of vrijgezellenfeest, maar kan je ook flink besparen op de kosten.

Als je een grote bestelling plaatst, gelden de volgende kortingen:

Vanaf € 150 ontvang je 10% korting
Vanaf € 250 ontvang je 15% korting
Vanaf € 500 ontvang je 20% korting
Vanaf € 750 ontvang je 25% korting
Boven de € 1.000 maar liefst 30% korting

De bedragen gelden voor het bestelbedrag inclusief BTW voor bestellingen die je in één keer plaatst. Ben je van plan om meerdere bestellingen te plaatsen die tezamen de drempelbedragen te boven gaan, neem dan even contact op. Boven de € 70,00 betaal je sowieso géén verzendkosten.

 

Aanbiedingen

Aanbiedingen op de webshop zijn geldig zolang deze vermeld staan op de site. Voor de geldigheid en toepasbaarheid van acties en aanbiedingen kunt u kijk in onze algemene voorwaarden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen