Terug

 • Levering 1 á 3 werkdagen
 • Niet de snelste, wel de voordeligste
 • Bezorging vanaf € 2,95

Letter ballonnen kopen

Folie letter ballonnen van Partycorner zijn geschikt voor het maken van woorden en namen. Bekijk ons assortiment letter ballonnen online of kom ze gevuld met helium afhalen in Zaandam.

Filters

Letter ballonnen kopen

Folie Letter ballonnen kopen als naam en of leeftijd en geef deze als leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare letters in diverse kleuren en maten. Let op bij het kopen van letter ballonnen dat wanneer je ze gaat vullen met helium dat ze groter dan 75 cm zijn, anders zal deze niet gaan zweven. De Letter ballonnen zijn opblaasbare letters van een hoge kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een heel dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen Bij een goede vulling van een letter ballon onder normale condities hebben deze opblaasbare letters een minimale zweeftijd van ca. 8 dagen.

Letter Ballonnen kopen om een woord of te naam maken

Met Ballonnen letters een woord of naam te maken is een eitjes met onze Letter ballonnen. Onze Letter ballonnen zijn leuk om te gebruiken bij events, denk eens aan verjaardagen (je kunt nu elke gewenste naam kopen) of bij de promotie van uw bedrijf (bedrijfsnaam in folie letters of een slogan). Natuurlijk zijn deze Folie Letter ballonnen ook geweldig bij jubilea (bijv. als Opa en Oma 50 jaar getrouwd zijn maar ook wanneer een collega zoveel jaar in dienst is). Ook bij de geboorte van een nieuwe wonder zullen deze letters in de juiste kleur

Letter ballonnen als feest decoratie

Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment Ballonnen letters in letters combinatie te gebruiken.

Letter ballonnen goed vast maken

Zorg er voor dat je deze letter ballonnen goed vastmaakt aan bijvoorbeeld een ballongewicht zodat deze niet kan wegvliegen. Ga je met een letter ballonnen decoreren? Zorg dan dat de ballonnen letters goed met helium zijn gevuld, maar let op helium kan bij kou krimpen de folie ballon kan hierdoor wat slapper worden. Bij warmte zet helium weer uit dus blaas de ballon niet verderop anders kan deze knappen.

Hieronder ziet u de bekende jubileum momenten op een rijtje:

1 jaar Katoenen jubileum14 jaar Ivoor jubileum
2 jaar Leer jubileum15 jaar Kristal jubileum
3 jaar Tarwe jubileum20 jaar Porseleinen jubileum
5 jaar Blikken jubileum25 jaar Zilveren jubileum
6 jaar Ijzer jubileum30 jaar Parel jubileum
7 jaar Wolle jubileum35 jaar Robijn jubileum
8 jaar Brons jubileum40 jaar Smaragd jubileum
9 jaar Aardewerk jubileum45 jaar Vermiljoen jubileum
10 jaar Tinnen jubileum50 jaar Gouden jubileum
11 jaar Staal jubileum60 jaar Diamanten jubileum
12 jaar linnen jubileum65 jaar Briljanten jubileum
12,5 jaar Koperen jubileum80 jaar Eiken jubileum
13 jaar Kant jubileum100 jaar Eeuwfeest/Dubbel Goud

35 cm zilveren letter ballonnen ballon

Let op: De 35 cm zilveren letter ballonnen zijn niet geschikt voor helium en kan alleen worden gevuld met lucht.

Je kan de 35 cm zilveren letter ballonnen gemakkelijk zo met lucht vullen :

 1. Plaats het bijgeleverde rietje in de zelf sluitende opening (niet met geweld doordrukken).
 2. Blaas de lucht door middel van het rietje in de zilveren letter ballonnen ballon.
 3. Na het opblazen van de zilveren letter ballonnen ballon sluit deze zich zelf af.

Hierna is de zilveren letter ballonnen ballon gemakkelijk op te hangen aan de oogjes bovenaan de cijfer Gebruik hierbij voorkeur dun nylon draad (vis draad 10/00).

Tip: Wanneer her feest ten einde is het mogelijk de zilveren letter ballonnen te bewaren. Plaats opnieuw voorzichtig het rietje door het opblaas ventiel en laat de lucht voorzichtig door het rietje ontsnappen. De zilveren letter ballonnen vasthouden tijdens het maken van feestelijke foto's is een blijvend aandenken

LET OP:

Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast zodat deze niet wegvliegt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »