Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Dag van de doden kostuum

Dag van de doden kleding hebben wij verdeeld in 3 Categorieën Dag van de doden kostuum heren maten, Dag van de doden kostuum dames maten en  kinderen maten.

Filters

Dag van de doden kostuum

Voor iedereen verkopen wij wel een dag van de doden kostuum voor het Mexicaans feest dia-de-los-muertos. De belangrijkste feestdagen in Mexico is de El Dia de los Muertos vertaald als de dag van de doden waain passende traditionele Mexicaanse kleding wordt gedragen. Vaak is de traditionele day of the dead kleding bijvoorbeeld dag van de doden kostuum in het zwart versierd met kleurige design geprint met botten, bloemen en doodskoppen in alle kleuren, vormen en uitvoeringen.

Dag van de doden kostuum heren collectie

Voor iedere man hebben wij wel een dag van de doden kostuum in onze collectie die verdeeld zijn in diversen maten. Zelfs hebben wij een kostuum dia de los muertos met een maatje meer dat betekend de maat 58/60. De meeste dia de los muertos kostuums heren bestaan uit een colbert met een broek en wel of geen hoed. Ook onder deze Categorie hebben wij de Dag van de doden heren jumpsuit in diversen uitvoeringen zodat je deze als een dag van de doden kostuums heren kan dragen.

Dag van de doden kostuum dames collectie

De dag van de doden dames collectie hebben wij door het groote aanbod in diversen Categorieën geplaatst. Om als de Mexicaanse vrouwen gekleed te gaan kan je het best in een zwarte of grijze kostuum verkleed gaan. De Zwarte jumpsuit sexy skelet met kleurige prints van wit, pink, oranje, rood en geel komen als basiskleuren regelmatig terug in de dag van de doden kostuums dames collectie. Wederom zijn ook deze versiert van vrolijk doodshoofden versierd met kleurige rozen anjers en andere bloemen, skeletten in vele kleuren zelfs de bekende legging mag niet in onze collectie afwezig zijn. Bekijk enkele modellen zoals Dag van de doden jurkje , Mexicaans Halloween outfit en ook voor dames met een maatje meer hebben wij de Dag van de doden dames kostuum In de dag van de doden kostuum dames collectie.

Dag van de doden kostuums kinderen

Willen jullie verkleed gaan tijdens het Mexicaanse Halloween en als de gehele familie el-dia-de-los-muertos gaan vieren dan zijn jullie voor de Dag van de doden kostuums kinderen collectie aan het juiste adres. Wij verkopen vanaf maat 3 jaar tot 12 jaar dag van de doden kostuum voor kinderen.

Goedkope Dag van de doden accessoires Dia de los Muertos collectie binnen PartyCorner bekijk deze in diversen variëteiten van sieraden en accessoires. Deze gerelateerde producten dag van de doden zijn allemaal online bestelbaar of bezoek onze winkel in Zaandam waar je deze Mexicaanse feest artikelen allemaal op voorraad zal aantreffen zodat jij deze Dia de los Muertos outfit kan samenstellen.

De mensen lopen in de traditionele dag van de doden kleding

Dag van de doden maskers worden gedragen bij het zingen van Requiems en worden er kruisjes met de geboorte- en sterfdatum van overledenen opgehangen in de kerk en daarbij brandende kaarsen neergezet. Ook Halloween wat gevierd wordt op 31 oktober heeft een soortgelijke grondslag maar wat van originele een oogstfeest is. In Mexico wordt op 1 en 2 november de dag van de doden gevierd.

In Mexico wordt op 1 en 2 november de dag van de doden gevierd.

Deze Mexicaans dodenfeest word als dodenherdenking gevierd voor heen tijdens de gehele maand augustus. In de 16e eeuw veroverden de Spanjaarden Mexico en werd deze traditie verplaatst naar Christelijken Allerheiligen en Allerzielen. Naast Mexico wordt het ook gevierd in de rest van Latijns-Amerika, Filipijnen en in de Verenigde staten van Amerika

De dag van de doden  Allerzielen en Allerheiligen de dodenherdenking Mexico en Latijns-Amerika

Men gelooft dat op 1 november de zielen van overleden kinderen terug keren naar huis en op 2 november keren de zielen van volwassenen. In Mexico viert men deze twee dagen uitbundig.

De festiviteiten uiten zich in kleurrijke optochten verkleed met dag van de doden masker, dag van de doden tattoo, dag van de doden kleding en dag van de doden schmink, die zowel overdag als laat op de avonden op straten, pleinen, huizen, scholen en kerken ruimten worden gevierd. In de kerkruimte worden altaren gemaakt om te versieren met foto’s van de overledenen, samen met lekkernijen , drank en tastbare herinnering aan de overledene.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen