Halloween kleding skeleton girl

Halloween kleding skeleton girl

Ben jij opzoek naar Halloween kleding skeleton girl als een super stoere Halloween outfit voor meisjes ? Het rokje wordt als een soort riem gedragen en is enigs... Lees meer

621197
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€34,98 € 22,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij opzoek naar Halloween kleding skeleton girl als een super stoere Halloween outfit voor meisjes ? Het rokje wordt als een soort riem gedragen en is enigszins verstelbaar,  het shirt is voorzien van skelet print, de maillot in de zwart en witte kleuren voorzien van een skelet print. Bekijk onze speciale aanbieding en Koop onze Halloween kleding skeleton girl online.

Een super stoere meisjes kostuum, dat is onze Halloween kleding skeleton girl. Deze meisjes skeletten outfit bestaat voornamelijk uit de kleuren zwart en wit geraamte print.

Productspecificatie Halloween kleding skeleton girl

  • Materiaal: polyester
  • Maat: 4-6 en 7-9 
  • Bestaat uit: rokje, shirt, en maillot 
  • Kleur: zwart/wit

Waar kan je in Zaandam een Halloween kleding skeleton girl in kinder maten kopen. 

Bij Partycorner moet je zijn als je met het hele gezin een griezelige Halloween wilt kopen. Wij hebben Halloween kostuums voor jong en oud. Behalve onze online webshop, hebben wij ook nog eens een prachtige winkel in Zaandam waar je de Halloween kleding skeleton girl kan passen.

Halloween kleding skeleton girl is een zeer luxe meisjes kostuum. Deze skeletten outfit draagt comfortabel. Behalve voor een Halloween party, kun je onze Halloween kleding skeleton girl ook dragen tijdens het Carnaval of een ander verkleed feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.