Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Heliumtank verhuur online bestellen

PartyCorner ook voor heliumtank verhuur. Wij verhuren tegen een hele scherpe prijzen, onze flessen zijn voor professioneel gebruik.

Filters

Heliumtank verhuur online bestellen

Deze verhuur heliumtanks inclusief helium zijn handiger en vaak goedkoper dan onze wegwerp helium tanks! Verhuur helium tanks zijn erg handig voor wanneer u veel ballonnen (100+) wilt vullen. Bij deze heliumtanks wordt een professionele ballonnen vulkraan geleverd. De Heliumtank verhuur Zaandam vallen niet onder de gratis verzending regeling! Nog meer helium nodig dan onze grootste tank? Neemt u dan contact met ons op: +31(0)75 - 757 26 82

Deze verhuurflessen vallen niet onder de gratis verzending regel! De verkoop flessen wel!

Heliumtank verhuur online bestellen

Gemiddelde zweeftijd van een ballon onder normale omstandigheden:

 • Rond latex 9 inch / 23 cm doorsnede ca. 6 tot 8 uur*
 • Rond latex 11 inch / 28 cm doorsnede ca. 10 tot 14 uur*
 • Rond latex 14 inch / 35 cm doorsnede ca. 12 tot 18 uur*
 • Rond latex 32 inch / 80 cm doorsnede ca. 16 tot 24 uur*
 • Rond latex 39 inch / 100 cm doorsnede ca. 24 tot 36 uur*


Door de snel schommelende marktprijs van helium is de bovengenoemde prijs een indicatie prijs, voor de actuele prijs kunt u een offerte aanvragen. 

 • De helium fles wordt geleverd inclusief kraan voor het vullen van ballonnen.

 • U krijgt 7 dagen gratis huur daarna zijn de kosten €2,00 per extra dag. Met een maximum van totaal 4 weken (tenzij anders afgesproken).
 • Inhoud: 50 liter helium onder een druk van 200 bar = 9,5m2 helium.
 • Let op, als u zelf deze fles komt ophalen! Hij is 1,7meter hoog, weegt rond de 85kg en past vaak niet in een personen auto!
 • Helium is niet brandbaar!
 • Klik hier voor meer info over helium!

Helaas staat de heliumprijs door een groot helium tekort erg onder druk! Wij proberen onze prijs zo laag mogelijk te houden en onze voorraad zo hoog mogelijk!

Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas dat onder hoge druk (c.a. 200 Bar) in stalen of aluminium cilinders bewaard wordt! Deze cilinders dienen voor gebruik veilig vast gezet te worden tegen een vast object! Het is niet toegestaan de cilinders met de kraan bevestigd te verplaatsen in welke manier dan ook! Bij omvallen van de cilinder met de kraan bevestigd bestaat het gevaar van afbreken van de kraan met mogelijk ernstig letsel of de dood tot gevolg! Het hanteren van de cilinders of het vullen van de ballonnen dient door volwassen personen te geburen (het is geen speelgoed!)

Helium verdrijft zuurstof!

Wanneer je zuiver helium inademt, is er geen zuurstof aanwezig in de longen. Indien je achter elkaar de longen 2 of meerdere keren vult met helium kan er hersenletsel optreden, zodanig zelfs dat het de dood tot gevolg kan hebben. Daarom is helium niet geschikt voor inhalatie!!


Helium is geen middel tegen (emotionele)pijn!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen