Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Indianen kleding

Voor Dames heren en kinder indianen kleding collectie ga je naar onze indianen kleding categorie Bekijk daar al indianen kleding voor jong en oud.

Filters

Indianen kleding

Indianen kleding is ook geschikt voor de kleine indianen.Met de Maat indicatie van : 4 / 6 jaar 7 / 9 jaar en 10/12 jaar zijn deze altijd brandvertragend en niet geschikt onder de drie jaar tenzij anders vermeld staat. Door zijn 100% polyester vezel is comfortabel te dragen zodat de kleine indianen onbezorgd hun spel kunnen spelen. De indianen kleding is eenvoudigte wassen. Let op: niet strijken, beken of centrifugeren! De indianenkledingaccessoires worden niet standaard bijgeleverd tenzij het in de productspecificatie vermeld staat. 

indianen kleding dames

De dames indianen kledingis voorzien van een standaard maat indicatie van : 36/38 en 40/42 en 44-46 ten zij ander vermeld. Elk indianen kleding dames is voorzien van een maat indicatie op de label en voorzien van een wasvoorschrift. De meeste indianen kleding zijn van een kunstvezel gemaakt wat comfortabel draagt en eenvoudig is te wassen. Bij de indianenkleding dames accessoires worden niet standaard bijgeleverd tenzij het in de productspecificatie vermeld staat.

Indianen kleding  heren

Elk indianen kleding voor heren is opvallend, leuk en origineel. Al onze indianen kleding heren hebben een standaard maat indicatie van 50/52 en 54/56 of M/L en XLstaat vermeld bij elk indianen kleding op zich. De indianen kledingaccessoires worden niet standaard bijgeleverd tenzij het in de artikelen omschrijving vermeld staat. Wilt uw weten welke indianen kleding u draagt kijk dan in onze maten tabel U kunt uw indianen kleding kopen in de webshop PartyCorner.nl of in onze winkel in Zaandam een indianen kleding passen onder het genot van een gratis kopje koffie.

Bij indianen kleding de onmisbare hoofdtooi

Ten slotte wordt de onmisbare hoofdtooi gemaakt met een mooie veer.Deze werden gedragen doorverschillende indianenstammenhet was een sport om zo veel mogelijk veren te veroveren. Hierdoor groeide een krijger in aanzien bij de andere stamleden. De roodhuidkreegeen extra lange veren tooi diehij verdiend heeft bij het stelen van een paard Wanneer jij in je indianen kleding metandereroodhuidende vijand gaat scalperen krijg je er misschien een extra veer bij. Zo word je herkend en groei je in de ranken van je stam klimmend naar de top om langzaam je weg naar een opperhoofd legende te worden.


Met pijl en boog over de prairie zoekend naar een doel. Ga net als een echte indiaanjagen naar voedsel of op de uitkijk staan. Als de krijger door de vijand hierop werd betrapt werdhij gevangengenomen, zokon dit hem op een wrede dood aan de martelpaal komen te staan. Dus kijk goed uit wanneer jij indianen kledingkoopt Met ditindianen outfit ga je Zelf de carnavals hangersom de tuin te leiden want je geeft ze echt het ideedat ze in de tijd van Columbusterecht zijn gekomen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen