Indianen borstplaat kuras

Indianen borstplaat kuras

De Indianen borstplaat ook wel een kuras of borstharnas genoemd, is een Indianen borstplaat die allen pijlen afweren als jij alleen in je indianenbroek rondloop... Lees meer

13581741
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Indianen borstplaat ook wel een kuras of borstharnas genoemd, is een Indianen borstplaat die allen pijlen afweren als jij alleen in je indianenbroek rondloopt. Bij dit indianen sierraad wat uit Noord-Amerika komt, worden worden diversen stenen gemaakt in de kleur turquoise. Dit staat voor bescherming en wordt als heilig beschouwd.

Productspecificaties Indianen borstplaat kuras

  • Maat: one size
  • Kleur: turquoise
  • Materiaal: kunststof

Indianen sieraad zoals een Indianen borstplaat voor heren

PartyCorner heeft deze kuras na laten maken en als indianen sieraad opgenomen in zijn collectie. Voor de indianen is Indianen borstplaat kuras het symbool van reinheid en tegebruiken het bij bepaalde rituelen en ceremonies. PartyCorner heeft deze bijpassende sieraden bij je indianenkleding of indianenpak. Al deze indianen sieraden zijn prachtige kopies van de echte turquoise kleur, het zee blauwe van de bekende stenen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »