Kinderkostuum Indiaan Kleine Beer | Kinderkostuum Indiaan Big bear

Kinderkostuum Indiaan Kleine Beer | Kinderkostuum Indiaan Big bear

Indiaan Kleine Beer kostuum is geschikt voor de kleine indianen onder ons, voor het carnaval en themafeesten. Kostuum Indiaan Kleine Beer word geleverd met een ... Lees meer

621183
€29,50 € 26,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Indiaan Kleine Beer kostuum is geschikt voor de kleine indianen onder ons, voor het carnaval en themafeesten. Kostuum Indiaan Kleine Beer word geleverd met een hoofdband, shirt, broek met een schort. Het tweedelig comfortabele Kostuum Indiaan Kleine Beer, heeft een licht bruine broek met een praktische, elastische tailleband, ze zijn gedrapeerd met een prachtige bruine franje met aan de zijkanten van de broek een gekleurde riem die vast aan het shirt is opgenaaid.

Kostuum Indiaan Kleine Beer Productspecificatie:

  • Bestaat uit: hoofdband, shirt en broek met een schort
  • Maat indicatie: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar
  • Materiaal: 100% polyester
  • Exclusief: tomahawk

Kinderkostuum Indiaan Big bear is in 3 maten leverbaar

Kinderkostuum Indiaan Big bear is in 3 maten leverbaar. Voor de maatindicatie bekijk onze maat tabel binnen onze site en kies voor uw de goede maat.

Door zijn 100% polyester vezel kan dit Kinderkostuum Indiaan Big bear tegen een stootje, en is comfortabel te dragen en eenvoudig te wassen. Let op: niet strijken, beken of centrifugeren.

De accessoires bij het indianen Kinderkostuum Indiaan Big bear die meegeleverd worden staan apart vermeld bij de Productspecificatie.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.