Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Helium letter ballonnen

Koop de helium letter ballonnen leeg of met helium gevuld. De alfabet letter ballonnen van 103 cm hoog van PartyCorner zijn als beste getest.

Filters

Helium letter ballonnen

Waar kun je helium letter ballonnen bestellen in Zaandam en direct meenemen of per post laten versturen?. Natuurlijk bij PartyCorner, die heeft een winkel in het centrum van Zaandam. Bestel de ballonnen letters online voor een naam en geef deze persoonlijk aan de jarige als leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare letters van 103 cm lang en 40 cm breed in diverse kleuren, enkele kleuren zijn goud, zilver, baby roze, baby blauw, zwart, hard roze, Let op bij het kopen van letter ballonnen dat wanneer je ze gaat vullen met helium dat ze groter dan 80 cm  zijn, anders gaat deze niet zweven.

Letter ballonnen kopen

Waar kan ik snel helium letter ballonnen kopen om mee te nemen als verrassing om de familie te laten zien dat er een baby op komst is. PartyCorner heeft 6 verschillende kleuren letter ballonnen van 103 hoog de maximale hoogte van een helium folie ballon letter in Nederland

Ook het vraagteken (?), hashtag (#) teken apen staartje teken (@) teken en het en (&) teken hebben wij in de letter ballonnen collectie. De letter ballonnen hebben een gemiddelde inhoud van 0,2 m³ helium gas nodig om de letter ballon goed te vullen. Hiermee heeft de letter ballon een zweef tijd van 6/8 dagen bij  gebruik binnen.

De Folie letters ballonnen opblazen! Tips

1: Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de kleurige letter ballon 

2: Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijdt dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm

3: Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is. Daarna kun je het rietje voorzichtig uit de ballon trekken door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen.

Optie: bestel onze luxe blaaspomp speciaal voor folie letter en cijfers

Letter ballonnen zijn opblaasbare folie letters van het alfabet 

Letter ballonnen zijn opblaasbare folie letters van het alfabet in een letter vorm. De letter ballonnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit folie (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen Bij een goede helium vulling van een letter ballon onder normale condities hebben deze opblaasbare letters een minimale zweeftijd van ca. 6/8 dagen.

Helium letter ballonnen voor buiten gebruik

Bij het decoreren met de folie ballonnen letters voor buitengebruik bent u afhankelijk van het weer, door de weers invloeden van wind en zon kan deze helium letter ballonnen sterk in kwaliteit terug lopen en raden wij het ook af. Wilt u toch een letter ballonnen decoreren vul dan de letter ballonnen met lucht. Bij temperatuurs wisselingen van warmte naar kou van ongeveer 10 graden krimpt de folie letter ballon waardoor het lijkt alsof deze letter ballonnen lek zijn. Bij extreme warmte zoals directe zon op de letter ballonnen zet deze uit waardoor deze kan knappen of scheuren. 

Helium letter ballonnen goed bevestigen aan

Zorg er voor dat je deze folie ballonnen letter goed vastmaakt aan bijvoorbeeld een ballongewicht zodat deze niet kan wegvliegen. Ga je met een letter ballonnen decoreren? Zorg dan dat de ballonnen letters goed met helium zijn gevuld, maar let op helium kan bij kou krimpen de folie ballon kan hierdoor wat slapper worden. Bij warmte zet helium weer uit dus blaas de ballon niet verderop anders kan deze knappen.

Tip: Wanneer her feest ten einde is het mogelijk de letter ballonnen te bewaren. Plaats opnieuw voorzichtig het rietje door het opblaas ventiel en laat de helium of lucht voorzichtig door het rietje ontsnappen. De letter ballonnen vasthouden tijdens het maken van feestelijke foto's is een blijvend aandenken.

Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast zodat deze niet wegvliegt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen