Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Confetti kanon en confetti shooters in verschillende kleuren en maten

Confetti kanon en confetti shooters online kopen. Bekijk de confetti kanonnen in verschillende maten en profiteer van goedkope aanbiedingen los of per doos.

Filters

Confetti kanon en confetti shooters in verschillende kleuren en maten

Wil je een confetti kanon, streamers kanon of confetti shooter online kopen? Bekijk dan alle confetti kanonnen maten en kleuren en profiteer van goedkope aanbiedingen! De Confetti kanon en confetti shooters worden voor een leuke prijs aangeboden bij Partycorner.

Ons confetti kanon is niet alleen een prijs knaller maar geeft ook een kleine confetti of steamer explosie tijdens je feest of evenement.

De tijd van confetti of serpentines met de hand gooien ligt nu definitief achter ons met dit confetti kanon. Dit confetti kanon heeft een lengte van ca. 80 cm en is rijkelijk afgevuld met confetti en serpentine slierten. Confetti kanonnen afschieten is een ware happening tijdens het feesten. Met ons confetti kanon schiet je makkelijk 10 meter ver.

Confetti kanon en confetti shooters kopen

Confetti kanon en confetti shooters zijn geschikt voor elk evenement zoals het feestelijk openen van bedrijven maar ook voor bruiloften, verjaardagen en parades. Met een beperkt budget kun je bij ons een confetti kanon bestellen. Met het maximale effect voor je feestelijke ondersteuning. Wanneer je ons party popper afschiet is de lucht direct voorzien van een wolk van vrolijke kleuren van serpentines en confetti.

Gebruiksaanwijzing van confetti kanonnen

 • De confetti buis stevig vasthouden en met 1 hand aan de onderkant een draaiende beweging volgens de richting van de pijltjes maken.
 • Nooit op personen of dieren direct richten.
 • Levering per stuk of per doos van 12 stuks.
 • Lengte: ca. 30 cm 40 cm 58 cm en 80 cm.
 • Inhoud: vanaf 25 gram 50 gram per confetti kanon gelang de lengte
 • Inhoud:vanaf 30 gram tot 50 gram per streamers kanon gelang de lengte
 • Publiek op min 5 meter afstand houden.
 • Pas op, kleuren kunnen afgeven.
 • Niet te gebruik door personen onder invloed van drugs of alcohol.
 • Na gebruik bij recycling deponeren
 • Minimale leeftijd 16 jaar en ouder
 • Niet geschikt voor personen onder de 16 jaar.

Gemende gekleurde confetti kanon goedkoop kopen

Tip: Doordat onze gemende gekleurde confetti kanon goedkoop kopen kunt is het leuk om iedereen de confetti shooters te geven en die in een handomdraai af te schieten.

Gender reveal confetti shooter

Gender reveal confetti shooter voor een jongen of meisje kopen gefeliciteerd en is het geslacht van jullie baby bekend en willen jullie het delen met familie vrienden en kennissen. Koop de geslacht onthullende confetti kanon voor een jongen of roze confetti kanon meisje voor een feestdag om nooit te vergeten.

De ook wel gender reveal confetti shooters genoemd verkopen wij zelfs voor een meerling kleur zodat jouw baby blauwe confetti en roze confetti voor het meisje in 1 confetti kanon goedkoop kopen kan.

Gaan jullie een gender reveal party geven? Kies dan voor een geslacht onthullende confetti shooter in de baby blauwe jongen kleur of confetti kanon gender reveal roze meisje kleur.

Voor de vader en de moeder opa's en oma's de kleur van de Gender reveal confetti kanon jongen of meisje .Uiteraard is het niet te zien of de confetti kanon jongen of meisje kleur confetti erin zit.Het confetti kanon is zwart afgewerkt voor luxe uitstraling en daarbij dus neutraal, zodat we niet weten welke kleur er uit het kanon zal komen.

Laat dan de iemand van de echografie afdeling of de echoscopisch(e) ons een e-mail sturen dit blijft strikt geheim en worden na levering direct verwijderd uit onze gegevens.  

Stuur ons foto's of filmpjes van de spectaculaire onthulling en Partycorner geeft gratis een passend cadeau.

Confetti kanon aanbieding

Confetti kanon aanbieding voor diegenen die gender reveal confetti kanonnen per doos willen kopen. Alleen bij partycorner en nergens anders kan je de zelfde 12 confetti shooters goedkoper kopen.

 

Elektrische confetti kanon of streamers kanon met serpentine huren

Er bestaan diversen kleuren en modellen confetti kanon/confetti shooters

Elektrische afschiet kant voor confetti kanon in diversen soorten van kleuren en modellen jou confetti kanonnen huren. Het zijn elektrische confetti kanon die door middel van een stroom impuls worden afgeschoten.

Elke maat of type confetti kanon heeft zijn eigen effect

De elektrische confetti kanon verhuren wij per sets van 2 en kunnen zowel met confetti als met serpentines gevuld worden, De kant en klare confetti kanonnen of streamer kanon brandvrije confetti of slowfall ( smalle strookjes) en kleurvaste (water bestendige confetti) om laten tijdens regen of op maten vloeren of vloerdelen geen kleuren sporen achter. Is geschikt voor evenementen en niet voor huis tuin en keuken gebruik.

De grotere confetti kanonnen geven in verhouding een veel grotere dekking van de feestelijke confetti; echter, zal je resultaten variëren afhankelijk van het type confetti kanonnen je heb gekozen, de grootte van de confetti kanonnen is bepalend voor de afstand en ook hoeveelheid vrolijke versiering die uit het confetti kanon knalt. Met andere woorden, hoe hoger het plafond, hoe beter de dekking. Geweldig voor carnavals optochten, grote podia en feestzalen met hoge maar ook lage plafonds.

De serpentines ook wel streamers confetti genoemd zijn gemakkelijker op te ruimen om dat dit slierten van 10 meter zijn. De verschillende confetti kanonnen vind je terug in onze site onder de gerelateerde producten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen