Party shooters multicolor 40cm

Party shooters multicolor 40cm

Party shooters multicolor 40cm nu met aanbieding Gratis 2 confetti kanonnen bij aankoop van 10 stuks. De tijd van confetti of serpentines met de hand gooien li... Lees meer

100019064
€3,95 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Party shooters multicolor 40cm nu met aanbieding Gratis 2 confetti kanonnen bij aankoop van 10 stuks.

De tijd van confetti of serpentines met de hand gooien ligt nu definitief achter ons met dit Confetti kanon. Dit Confetti kanon heeft een lengte van ca. 40 cm en is rijkelijk gevuld met gekleurde confetti strookjes  ook wel slow fall genoemd

Deze met slow fall gevulde confetti kanon zijn per 10 stuks nog voordeliger

Door de aanwezige gaspatroon in de confetti kanon schiet je makkelijk 6 tot 12 meter ver. Ons confetti kanon is niet alleen een prijsknaller echter ook een party knaller tijdens je feest of evenement.

Gebruiksaanwijzing van een confetti kanon/confetti shooter

  • In de linkerhand de confetti kanon stevig vasthouden en met de rechterhand aan de onderkant een draaiende beweging volgens de richting van de pijltjes maken.
  • Nooit op personen of dieren direct richten.
  • Levering per stuk of per doos van 12 stuks.
  • Lengte: ca. 40cm.
  • Inhoud: ca. 20 gram confetti / streamers.
  • Publiek op min 3 meter afstand houden.
  • Pas op, kleuren kunnen afgeven bij gebruik met vocht
  • Na gebruik bij recycling deponeren
  • Minimale leeftijd 16 jaar en ouder
  • Niet geschikt voor personen onder de 16 jaar.

Party shooters multicolor 40cm goedkoop kopen

Party shooters multicolor 40cm confetti kanonnen vol zit met alle kleuren is het leuk om deze confetti shooters bij elk feest te gebruiken deze zijn leuk te geven aan iedereen op het feest en zijn in een handomdraai af te schieten.

Voor de vader en de moeder opa's en oma's de kleur van de Gender reveal confetti kanon jongen of meisje .Uiteraard is het niet te zien of de confetti kanon jongen of meisje kleur confetti erin zit.

Het confetti kanon is zwart afgewerkt voor luxe uitstraling en daarbij dus neutraal, zodat we  niet weten welke kleur er uit het kanon zal komen.

Laat dan de echoscopist(e) ons een e-mail sturen dit blijft strikt geheim en worden na levering direct  verwijderd uit onze gegevens.  

Stuur ons foto's of filmpjes van de spectaculaire onthulling en Partycorner geeft gratis een passend cadeau.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »