Betaalmethoden

Om het voor iedereen mogelijk te maken om een order te plaatsen en te betalen hanteren wij verschillenden betaalmogelijkheden. Al onze betaalopties zijn volledig veilig en betrouwbaar, zo worden de internetbetalingen over een beveiligde verbinding verwerkt en worden bijvoorbeeld creditcard gegevens niet opgeslagen.

 

iDEAL

Betaal veilig en snel via je eigen (Nederlandse) bank. Je betaling wordt direct verwerkt. Gebruikmaken van iDEAL kan o.a. bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Bunq, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoewel het betalen via iDEAL een veilige manier van betalen is, blijft het een technisch systeem waarbij storingen kunnen voorkomen. Mocht dit bij u het geval zijn dan adviseren wij je om op www.allestoringen.nl te kijken naar het verloop van de storing. Of kies voor een andere betaalmethode.

 

PayPal

Je kunt bij ons ook gebruikmaken van PayPal om jouw order te betalen. Orders die geplaatst worden met een PayPal bank overboeking worden niet geaccepteerd daar wij deze niet kunnen controleren.

 

Creditcards

Wij accepteren ook betalingen met creditcards, deze manier van betalen is snel en veilig, wij accepteren MasterCard en VISA.

 

Betalen na ontvangst

Betaal nu je order na ontvangst, binnen 30 dagen. Je kunt dus eerst jouw order bekijken en controleren en dan pas betalen.

Deze optie is momenteel alleen beschikbaar voor particuliere klanten.

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van een bestelling van € 20,- tot € 350,-* kun je voor "MultiSafepay Betaal Na Ontvangst" kiezen, je dient dan jou telefoonnummer, geboortedatum en bankrekening in te vullen. Na het plaatsen van de order wordt er een creditcontrole uitgevoerd, wanneer deze controle positief is wordt je order in behandeling genomen. Zodra jouw order verzonden is ontvangt je een digitale acceptgiro waarmee je binnen 30 na ontvangst van de order deze kunt betalen. Voor deze betaaloptie rekenen wij een vergoeding van € 1,95. Als de controle negatief** is kun je direct een alternatieve betaalmethode kiezen.

* Wanneer je voor het eerst gebruikt maakt van "Betalen na ontvangst" via MultiSafepay is het limiet maximaal € 150,- voor de eerste order. Daarna is het limiet € 350,- voor de vervolg orders.

** Bij een negatieve beoordeling zal de reden om privacy redenen niet worden uitgelegd, ook wij kunnen om privacy redenen niet inzien wat de reden van afwijzing is. De beoordeling wordt niet door ons uitgevoerd maar door MultiSafepay.

 

International Banking

Voor onze internationale klanten bieden wij de mogelijkheid om via hun eigen bank te betalen waardoor zij geen extra kosten hoeven te maken door het gebruik van bijvoorbeeld een creditcard. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden voor internationale klanten:

  • Mister Cash
  • Giropay
  • DirectEbanking