Zakelijk bestellen

Bij Partycorner.nl kun je ook zakelijk terecht, echter vallen alle zakelijke bestellingen onder de Algemene voorwaarden zakelijke klanten.

Verschil met particulieren bestellingen

Voor zakelijke bestellingen zijn er een aantal verschillen in voorwaarden, hieronder zijn de grootse en belangrijkste verschillen vermeld:

  • Je kunt bij jouw bestelling een bedrijfsnaam of de naam van een instelling opgeven zodat je de factuur kunt opgeven bij de belastingdienst.
  • Bij afname van 12 stuks of meer van één product kun je eventueel korting bij ons krijgen, neem hiervoor contact met ons op.
  • Retourneren van zakelijke bestellingen kan binnen 14 dagen – particulieren bestellingen binnen 30 dagen – na ontvangst. Uitgezonderd bestellingen met een orderwaarde hoger dan € 200,- of met meer dan 25 stuks van één artikel.
  • Voor een zakelijke bestelling gelden alleen onze zakelijke voorwaarden.

Onder een zakelijke bestelling vallen alle bestellingen die worden geplaatst onder een bedrijfs- of instellingsnaam (ingevuld bij Naam, achternaam en of bedrijfsnaam) al dan niet voorzien van BTW en of KvK nummer.

Betalen op factuur

Het is bij Partycorner.nl niet mogelijk om de eerste keer op factuur te bestellen maar je kunt wel gebruikmaken van één van de andere beschikbare betaalmethode.

LET OP! Bij iedere zakelijke bestellingen boven een orderbedrag van € 200,- of bij bestelling van 25 stuks of meer van één product vervalt het herroepingsrecht van 14 dagen.