Terug

Horror clown pak dames

Alles voor een griezelig horror clown kostuum dames vindt je bij Partycorner, van killer clown maskers tot horror clowns kleding of accessoires.

Filters

Horror clown pak dames

De horror clown staat ook wel bekend als een enge clown. Killer clowns zijn in hun opkomst uiterst uniek en staat niet bekend om de grappige manier van acteren en praten, maar het tegenovergestelde. Het is een angstaanjagend persoon die de rol van clown op zich neemt, met een latex horror clowns masker en een enge clowns kostuum jaagt de clown zijn of haar onschuldige medemensen de stuipen op het lijf. 

In de jaren '90 werd het horror clown kostuum echt bekend. Een voorloper daarvan was de film met de bekende horror clown IT. De killer clown IT ia een bekend personage uit de bekende films van Stephen King. IT, ook wel Pennywise genoemd, was een echte hit. 

In ons assortiment hebben wij verschillende enge horror clowns pakken opgenomen. Ook voor kinderen zijn in de laatste 30 jaar verschillende soorten horror clowns pakken gemaakt, waardoor je ook als familie naar een horror feestje kan gaan! 

Waarschuwing: het word geadviseerd om niet onder de leeftijd van 14  jaar te gaan bij het aanschaffen van een horror clown kostuum. 

Horror clown pak dames

Welke horror clowns kostuum soort kies jij?

  • ­Gelicentieerd killer clown pak IT ook wel de Pennywise clown kostuum!
  • Killer clowns pak met masker
  • Killer clown pak kind

Welk variant past het beste bij je?

  • Rood gele killer clown pak
  • Complete killer clown pak met masker
  • Zwart wit killer clown pak
  • Gestreepte killer clowns

Een killer clown pak goedkoop kopen doe je bij Partycorner.nl. Bij ons zijn de rood / gele killer clown outfits verkrijgbaar in diverse varianten. Uit de diverse varianten die op de markt zijn hebben wij een keuze gemaakt. Hiervan is de killer clown pak kind in 4 maten blijvend in onze collectie opgenomen. 

Voor de echte horror clown liefhebbers hebben wij ook horror clown kostuums voor heren en horror clown kinderverkleedkleding in ons assortiment opgenomen. 

Horror clown kostuum IT

Horror clown kostuum IT is een pak dat uit het tweede deel van de bekende IT series van Stephen King komt. Veel van de killer clown kostuums zijn geïnspireerd door de enge clown Pennywise. In de eerste film van Stephen King over de clown Pennywise draagt de enge clown een heel ander kostuum dan in de tweede film. 

Bij Partycorner ben je voor een prachtig IT horror clown kostuum aan het juiste adres. Wij zijn blij te vermelden dat wij de gelicentieerde uitvoering verkopen in 2 varianten en diverse maten. Hiervan kan je een variant van de killer clown pak goedkoop kopen. Het Pennywise masker is daar niet bij inbegrepen.

De killer clowns pakken die net echt lijken, dat zijn de Pennywise kostuums die door diverse fabrikanten zijn nagemaakt en bij ons in het assortiment te koop zijn. De killer clowns zijn op vandaag de dag niet meer van de echte Pennywise pakken te onderscheiden.

Volgens geruchten is er al een derde film over de enge clown Pennywise in de maak. Voor de derde keer op rij zou hij opnieuw het witte doek betreden. 

Pennywise, ook wel IT genoemd, komt uit een boek dat is geschreven in 1986 door de welbekende schrijver Stephen King. Al snel werden de boeken een hit. Twee jaar later was er een horror miniseries gemaakt die gebaseerd was op het boek van Stephen King met dezelfde titel ‘IT’. Deze mini serie was op 18 november 1990 gelanceerd op abc en werd geregisseerd door Tommy Lee Wallace. 

Wist jij al dat de enge clown, waar wij vandaag de dag, allemaal wel bekend mee zijn uit een boek komt?

Horror clown accessoires kopen

Je kan bij ons in de collectie kijken voor passende killer clown maskers die passen bij je killer clown kleding. Een horror pak is namelijk niet compleet zonder een bijpassend horror masker. Voor vele van onze Halloween horror kostuum clown hebben wij ook maskers in de collectie opgenomen. Niet alleen een masker is van belang, maar ook de enge clowns pruik!

Als familie verkleed in hetzelfde killer clowns pak 

Wil je in het zelfde killer clowns pak als je kids of wil je als kind zijnde verkleed in het zelfde killer clowns pak volwassene verkleed gaan met carnaval of een ander themafeestje? Wil je als horror clown familie verkleed gaan? Bij een aankoop van 3 killer clown kostuums krijg je de schmink gratis bijgeleverd. Met de clown kostuums van Partycorner kan je als één killer clown familie verkleed. 

Maak snel je keuze voor de familie Halloween clown kostuum en profiteer van onze vele aanbiedingen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »