Sexy jurkje joker

Sexy jurkje joker

Een sexy jurkje is niet alleen te dragen op een Halloween of griezel feestje. Kies voor dit sexy jurkje als het sexy dames halloween kostuum voor alle gelegenhe... Lees meer

15844776
€24,95 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een sexy jurkje is niet alleen te dragen op een Halloween of griezel feestje. Kies voor dit sexy jurkje als het sexy dames halloween kostuum voor alle gelegenheden. Heb je een ander pikant feestje? Dit sexy jurkje is voor de dames die in een pikant kort rokje durven te dragen. Het zwart-wit met rode en witte strepen heeft toch een elegante maar wel sexy uitstraling. Het hoedje bevestigd je met een clib.

Productspecificaties Sexy jurkje:
  • Kleur: rood zwart wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Inclusief: hoedje
  • Maat: 38-40 (M)

Sexy jurkje kopen

Voor een sexy uitstraling combineer je dit Sexy jurkje met witte kousen of zwarte panty. Maak een keus uit onze schoenen collectie. Wij hebben deze in alle bijpassende kleuren. De rode en de zwarte geven een mooie afwerking. Een paar witte handschoenen maken het Sexy jurkje joker compleet.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.