Narrenpak rood zwart

Narrenpak rood zwart

Narrenpak rood zwart is voor iedereen die wel weet dat gekte en ondeugendheid om kunnen slaan in waanzin. Vandaar dat dit Narrenpak ook tot ieders verbeelding s... Lees meer

35565872
€26,95 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Narrenpak rood zwart is voor iedereen die wel weet dat gekte en ondeugendheid om kunnen slaan in waanzin. Vandaar dat dit Narrenpak ook tot ieders verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld dit krankzinnige narren kostuum voor diegene die de joker wil zijn. Het is ideaal om die gekte en ondeugendheid te uiten. Verkleed in dit bijzondere kostuum gecombineerd met een narren masker of met een pruik en rood zwart geschminkt gezicht  ben je op de goede weg om aan een waanzinnige nar gestalte te geven. Narrenpak rood zwart bestaat uit een broek shirt en narren kap.

Productspecificatie: Narrenpak rood zwart
  • Gemaakt van: 100% natuurlijk polyester
  • Model: broek, shirt, capuchon.
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: rood, zwart zoals op foto
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Nar Kostuum voor Dames en heren

Dit is een leuk Narrenpak rood zwart voor dames en heren die met carnaval of feesten de joker willen zijn. dit nar kostuum wordt ook gebruikt voor horror clowns die met Halloween de buurt onveilig willen maken. Ook voor dames zijn er soortgelijke narren jumpsuits te bestellen.Ga als een duo nar in de kostuums van PartyCorner.nl. Voor dames heb je een soort catsuit, zit heerlijk comfortabel en een tikkeltje ondeugend bovendien. Je kunt  ook gezellig langskomen in onze winkel om onze uitgebreide collectie aan kostuums en accessoires te bewonderen en te passen. Ook dit Nar kostuum voor dames en heren uiteraard. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.