Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Folie cijfer ballonnen 103 cm

Cijfer ballonnen bestellen in elke jaartal met helium gevuld, leeg of met luchtvulling . Deze helium folie cijfer ballonnen 103 cm verkopen wij in 2 kleuren. De helium gevulde cijfers zijn uitsluitend op te halen in de winkel.

Filters

Folie cijfer ballonnen 103 cm

Folie cijfer ballonnen 103 cm kopen van Partycorner kun je in elke jaartal vinden. Deze ballonnen cijfers hebben wij in 6 verschillende kleuren en kunnen gevuld worden met helium. De op een na grootste maat van de folie cijfer ballonnen vorm is ruim een meter groot. Stel jouw leeftijd samen door de cijfers van deze ballonnen toe te voegen in je winkelwagen en voordat je het weet kan je ze ophalen in de winkel.

Let op! De helium gevulde cijfers zijn uitsluitend op te halen in de winkel.

Folie cijfers ballonnen kopen

Geef deze als een leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare cijfers in verschillende kleuren en maten. Let op bij het kopen van de 103 cm folie cijferballonnen dat wanneer je ze gaat vullen je ze vult met helium anders zal deze niet gaan zweven. De 103 cm folie ballonnen zijn opblaasbare vormcijfers van een hoge kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een zeer dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze opblaasbare letters een minimale zweeftijd van ca. 8 dagen. 

Ballonnen cijfers kopen om elke jaartal samen te stellen.

Ballonnen cijfers kopen om elke jaartal samen te stellen met onze cijfer ballonnen. Leuk om te gebruiken bij events, verjaardagen of bij de promotie van uw bedrijf (bedrijfsnaam in folie letters of een slogan). Natuurlijk zijn deze Folie cijfers ballonnen ook fantastisch bij jubilea (bijv. als Opa en Oma 50 jaar getrouwd zijn, maar ook wanneer een collega zoveel jaar in dienst is).

Cijfer ballonnen goed vast maken

Zorg er voor dat je deze cijfer ballonnen goed vastmaakt aan bijvoorbeeld een gewicht, zodat deze niet kan wegvliegen. Ga je met een 103 cm folie ballonnen cijfer decoreren? Zorg dan dat de ballonnen cijfer goed met helium zijn gevuld, maar let op helium kan bij kou krimpen de folie ballon kan hierdoor wat slapper worden. Bij warmte zet helium weer uit dus blaas de ballon niet verderop anders kan deze knappen.

Hieronder ziet u de bekende jubileum momenten op een rijtje:

1 jaar Katoenen jubileum14 jaar Ivoor jubileum
2 jaar Leer jubileum15 jaar Kristal jubileum
3 jaar Tarwe jubileum20 jaar Porseleinen jubileum
5 jaar Blikken jubileum25 jaar Zilveren jubileum
6 jaar Ijzer jubileum30 jaar Parel jubileum
7 jaar Wolle jubileum35 jaar Robijn jubileum
8 jaar Brons jubileum40 jaar Smaragd jubileum
9 jaar Aardewerk jubileum45 jaar Vermiljoen jubileum
10 jaar Tinnen jubileum50 jaar Gouden jubileum
11 jaar Staal jubileum60 jaar Diamanten jubileum
12 jaar linnen jubileum65 jaar Briljanten jubileum
12,5 jaar Koperen jubileum80 jaar Eiken jubileum
13 jaar Kant jubileum100 jaar Eeuwfeest/Dubbel Goud

103 cm folie ballonnen

Let op:De 103 cm folie ballonnen cijfers zijn geschikt voor helium en lucht

 1. Plaats het bijgeleverde rietje in de zelf sluitende opening (niet met geweld doordrukken).
 2. Blaas de lucht door middel van het rietje in de folie letterballon.
 3. Na het opblazen van de folieballon sluit deze zich zelf af.

LET OP:

Pas op voor hoogspanningskabels gebruik niet alleen metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast, zodat deze niet wegvliegt.

Wij verkopen nog vele leuke folie ballonnen kom eens binnen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen