Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

regenboog cijfers ballonnen

Onze regenboog folie ballonnen cijfers kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven, of op te sturen door deze te verzenden.

Filters

regenboog cijfers ballonnen

Onze regenboog folie ballonnen cijfers kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven, of op te sturen door deze te verzenden.

Waar kan je Helium regenboog cijfer ballonnen bekijken

Partycorner heeft een uitgebreide collectie aan opblaasbare folie cijfers en letters in diverse grootte en kleuren.

Als u pink regenboog folie cijfer ballonnen kopen gaat, let op, vul de ballon cijfer alleen met helium of alleen met lucht. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Regenboog cijfers ballonnen

Productspecificatie:

 • Vorm: Cijfer
 • Kleur: pink regenboog
 • Aantal: per stuk
 • Afmeting: Verschillend
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
 • via pakketservice

Helium regenboog folie ballonnen cijfers

Bij een juiste helium vulling van een cijfer ballonnen 3 en 0 onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers globaal 8 dagen zweef garantie.

Dit geeft uiteraard geen 100% garantie doordat weersomstandigheden van belang zijn en elke Folie Cijfers ballon verschillend van grootte kan zijn.

regenboog folie ballonnen cijfers  en alle andere cijfers zijn te gebruiken als verjaardag ballonnen om te combineren met andere cijfers en letters.

Gebruik cijfer ballonnen regenboog om een combinatie te maken.

Zo kunt u zelf met de regenboog cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben voor bijvoorbeeld een jubileum of als verjaardag ballonnen.

Er zijn meerdere mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met fuchsia ballonnen cijfers te decoreren en er een leuk feest van te maken.

Deze cijfers ballonnen regenboog kunnen worden gevuld met helium maar kunnen derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als deze pink regenboog folie ballon vorm cijfers 3 en 0 gevuld zijn met helium, krimpen deze bij koude temperatuur en zettten deze bij warmte weer uit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen