Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Cijfers ballonnen helium gevuld 66 cm

Bekijk de mooiste folie cijfers ballonnen 66 cm in verschillende kleuren en designs maak jouw feest compleet met deze leuke ballonnen vorm cijfers in elke gewenste combinatie van een getal.

Filters

Cijfers ballonnen helium gevuld 66 cm

Folie ballonnen cijfers 66 cm zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zo kun je met de cijfers folie ballonnen de datum van jullie bruiloft bekent maken of, een jubileum datum van een bedrijf of andere leuke dingen bekend maken. Alleen de folie ballonnen cijfers 66 cm die met helium zijn gevuld kunnen zweven.

De Supershape folieballon Nummer 1 T/M 100 zijn ook leuk te gebruiken voor feestelijke evenementen of om te combineren met letters.

Deze ballonnen cijfers zijn leuk om te geven als cadeau op een verjaardag in de leeftijd van de jarige! Wij hebben verschillende opblaasbare folie ballonnen cijfers in verschillende kleuren.

Informatie over Helium ballonnen cijfers 66 cm met helium

Cijfer ballonnen zoals de Helium ballonnen cijfers 66 cm zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit, en zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje. Ze zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

Met deze nieuwe folie is het mogelijk om 66 cm folieballonnen te laten zweven met helium, alleen is de zweeftijd niet 8 maar 5 dagen

Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken.

Cijfers ballonnen helium gevuld 66 cm van 1 T/M 100

Wij hebben deze 26 inch opblaasbare cijfer folie ballon in verschillende kleuren. Als u goedkope folie ballonnen cijfers gaat kopen, let er dan op dat het folie cijfer groot genoeg is.

Er is een regel met de Cijfer-vormige folie ballonnen, hoe groter de cijfer ballon is hoe langer de stijgtijd is. Dus kom gerust langs bij ons, jij wil toch ook niet dat je folie ballonnen cijfers die je als cadeau wilt geven na een paar uur al op de grond liggen.

Daarom hebben wij onze cijfer folie ballonnen in de maximale lengte van 66 cm laten maken onder private label van ons.

Productinformatie

 • Vorm: Cijfers 1 t/m 100
 • Aantal: per stuk
 • Afmeting: 66 cm
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Opties: gewichtje en of helium
 • via pakket service

Informatie over Folieballonnen cijfers gevuld met helium

Als folie ballonnen cijfers in de vorm van een cijfer gevuld is met helium, zet deze bij warmte uit en bij koude temperatuur krimpt hij.

Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze ook en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een folieballon cijfer 66 cm in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt je de kans dat de folie ballonnen cijfers knappen of scheuren.

Deze folie ballonnen cijfers worden gevuld met helium en geleverd en kunnen niet via pakket service worden geretourneerd.

LET OP:

Pas op voor hoogspanningskabels gebruik niet alleen metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast, zodat deze niet wegvliegt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen