Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

103 cm Folio letter ballonnen kopen

Folie letter ballonnen van Partycorner zijn geschikt voor het maken van woorden en namen. Bekijk ons assortiment letter ballonnen online of kom ze gevuld met helium afhalen in Zaandam.

Filters

103 cm Folio letter ballonnen kopen

Met onze letter ballonnen kun je op een leuke manier een boodschap overbrengen. Deze ballonnen letter hebben een zeer mooie felle kleur en zijn groot zodat deze goed kunnen opvallen. Stel jouw naam of boodschap samen door de letters van deze ballonnen toe te voegen in je winkelwagen en voordat je het weet zijn ze bij je afgeleverd.

Folie Letter ballonnen kopen

Geef deze als een leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare letters in diverse kleuren en maten.Let op bij het kopen van de 103 cm folie ballonnen letters dat wanneer je ze gaat vullen met helium dat ze groter dan 75 cm zijn, anders zal deze niet gaan zweven. De 103 cm folie ballonnen zijn opblaasbare letters van een hoge kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een zeer dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen. Bij een goede vulling van een letter ballon onder normale condities hebben deze opblaasbare letters een minimale zweeftijd

zweeftijd van ca. 8 dagen.

Letter Ballonnen kopen om een woord of naam te maken

Met Ballonnen letters een woord of naam maken is gemakkelijk met onze Letter ballonnen. Onze letter ballonnen zijn leuk om te gebruiken bij events, verjaardagen (je kunt nu elke gewenste naam kopen) of bij de promotie van uw bedrijf (bedrijfsnaam in folie letters of een slogan). Natuurlijk zijn deze Folie Letter ballonnen ook fantastisch bij jubilea (bijv. als Opa en Oma 50 jaar getrouwd zijn, maar ook wanneer een collega zoveel jaar in dienst is). Ook bij de geboorte van een nieuwe wonder zullen deze letters in de gepast kleur

Letter ballonnen als feest decoratie

Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om folieballon letter in letters combinatie te gebruiken.

Letter ballonnen goed vast maken

Zorg er voor dat je deze letter ballonnen goed vastmaakt aan bijvoorbeeld een gewicht, zodat deze niet kan wegvliegen. Ga je met een 103 cm folie ballonnen letter decoreren? Zorg dan dat de ballonnen letters goed met helium zijn gevuld, maar let op helium kan bij kou krimpen. De folie ballon kan hierdoor wat slapper worden. Bij warmte zet helium weer uit dus blaas de ballon niet verderop anders kan deze knappen.

Hieronder ziet u de bekende jubileum momenten op een rijtje:

1 jaar Katoenen jubileum14 jaar Ivoor jubileum
2 jaar Leer jubileum15 jaar Kristal jubileum
3 jaar Tarwe jubileum20 jaar Porseleinen jubileum
5 jaar Blikken jubileum25 jaar Zilveren jubileum
6 jaar Ijzer jubileum30 jaar Parel jubileum
7 jaar Wolle jubileum35 jaar Robijn jubileum
8 jaar Brons jubileum40 jaar Smaragd jubileum
9 jaar Aardewerk jubileum45 jaar Vermiljoen jubileum
10 jaar Tinnen jubileum50 jaar Gouden jubileum
11 jaar Staal jubileum60 jaar Diamanten jubileum
12 jaar linnen jubileum65 jaar Briljanten jubileum
12,5 jaar Koperen jubileum80 jaar Eiken jubileum
13 jaar Kant jubileum100 jaar Eeuwfeest/Dubbel Goud

103 cm folie ballonnen

Let op: De 103 cm folie ballonnen letters zijn niet geschikt voor helium en kan alleen worden gevuld met lucht.

Je kan de 103 cm folie letters gemakkelijk zo met lucht vullen :

 1. Plaats het bijgeleverde rietje in de zelf sluitende opening (niet met geweld doordrukken).
 2. Blaas de lucht door middel van het rietje in de folie letterballon.
 3. Na het opblazen van de folieballon sluit deze zich zelf af.

Hierna is de letter ballon folie gemakkelijk op te hangen aan de oogjes bovenaan de cijfer Gebruik hierbij voorkeur dun nylon draad (vis draad 10/00).

LET OP:

Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast, zodat deze niet wegvliegt.

Partycorner verkoopt alles waar je naar op zoek bent kom eens binnen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen