Folieballon letter F

Folieballon letter F

Letter ballonnen zoals de Folieballon letter F zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien... Lees meer

48966959
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Letter ballonnen zoals de Folieballon letter F zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter F blijft zweven. In de kleinere folieballon letter F van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een folieballon letter F onder normale condities heeft deze ballonnen letter F ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballon verschillend is van grootte.

Folieballon letter F is een belangrijke folie ballon uit het alfabet van opblaasbare letters. Deze helium ballonnen letters zijn 40 inch groot (103 cm), hoewel iedere folie ballon letter verschillend is van grootte. Alle folie letters zijn wel even hoog.

Ook de weersomstandigheden zijn van invloed. Bij koude krimpt de folieballon letter F waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zet de folie ballon uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt dit weer helemaal bij.

LET OP:

Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast zodat deze niet wegvliegt.

Produktinformatie: Folieballon letter F

  •  Materiaal: hoogwaardig folie
  •  Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  •  Kleur: zilver of goud
  •  Lengte: 103 cm
  •  Te vullen met: helium of lucht
  •  Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Helium Ballon cadeau laten bezorgen

Helium Ballon cadeau laten bezorgen door PartyCorner. Met een ruim assortiment aan folie ballonnen voor vele gelegenheden zoals geboorte, naam, bedankt, jubileum, welkom thuis, getrouwd ballonnen. Stuur een helium folie  cadeau ballon naar elk gewenst adres. Kies de benodigde folieballon letters, zoals de folie letter F maak je naam Ferry of Femke, afkorting, groet of verklaar de liefde, bestel deze folieballon letters en wij laten deze letters ballonnen bezorgen op het juiste adres op de juiste dag.

Folieballon letter F in goud of zilveren kleur

Folieballon letter F in goud of zilveren kleur is prima te gebruiken voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de opening van uw nieuwe bedrijf. Mooie gouden of zilveren letterfolie ballonnen in de bedrijfsnaam in de entree, een echte eyecatcher. De folie letter ballonnen zijn 103 cm lang en zijn te vullen met helium of lucht. De letterfolie ballonnen zijn ook geweldig om cadeau te geven bij een geboorte of een jubileum of trouwerij. Alleen de initialen of een andere afkorting combinatie gevuld met helium heeft vaak al een denderend effect bij een zaaldecoratie. Verpakt in een grote doos is deze folieballon letter F in goud of zilveren kleur gevuld met helium een geweldig origineel cadeau.

Ballon cijfers en letters als feest decoratie

Ballon cijfers en letters als feest decoratie zijn een geweldig item om je huiskamer of kantine snel om te toveren in een flitsende feestlocatie. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om ballon cijfers en letters als feest decoratie te bestellen, je bent bij ons op het juiste adres.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.