Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Gekleurde lenzen voor feesten

Gekleurde lenzen in verschillende kleuren! Van oranje lenzen tot een setje kattenogen! Koop veilig & voordelig online bij Partycorner.

Filters

Gekleurde lenzen voor feesten

Wil jij Goedkope Kleurlenzen kopen online, in een tijdelijke nieuwe oogkleur die je altijd al wilde hebben? Kijk dan bij gekleurde kleurlenzen van PartyCorner. In onze online winkel bieden wij goedkope gekleurde ooglenzen aan in een brede selectie van kleuren en ontwerpen. Je kan ook langskomen in onze winkel waar we ook ons assortiment gekleurde contactlenzen kunt bekijken. Wij hebben hier ook een selectie van kleurlenzen. Er zijn 1 Dags lenzen tot zelfs 1 jaars lenzen van hoogwaardige kwaliteit. Kleurlenzen kopen doe je bij ons.

Onze kleurlenzen zijn veilig en worden onder zeer strenge kwaliteitsnormen en controles gemaakt. En zijn voorzien van CE 477 ISO 9001: 2000 norm en kunnen gebruikt worden voor het maximale aantal draagdagen welke zijn aanbevolen voor de desbetreffende categorie waarin ze zijn ingedeeld.

Soorten kleurlenzen

 •    Dag lenzen
 •    week lenzen
 •    Maand lenzen
 •    3 maanden lenzen
 •    1 jaar lenzen

Mensen kiezen tegenwoordig voor contactlenzen door verschillende redenen. Naast de corrigerende functie, kunnen contactlenzen ook gedragen worden vanwege cosmetische of esthetische redenen. Gekleurde lenzen zijn daarom het afgelopen jaar heel populair geworden, omdat je hiermee gemakkelijk en snel je uiterlijk kan veranderen. Er zijn bijvoorbeeld Halloween kleurlenzen katten lenzen, horror lenzen en zo heb je ook andere grappige kleuren voor verkleedfeestjes enz. Mensen hebben steeds meer interesse in het toepassen van deze fascinerende hulpmiddelen. 

Het dragen van deze lenzen is volledig op eigen risico! Voor jouw leven nog de producent van deze Fun lenzen accepteren geen verantwoordelijkheid bij het gebruik van deze diensten

Verschillende soorten gekleurde lenzen 

De meeste gekleurde contactlenzen zijn ontworpen om de natuurlijke uitstraling van het gekleurde gedeelte van het oog na te bootsen. Vandaar dat de volgende kleuren hieronder gemakkelijk te vinden zijn

 • Zwarte lenzen
 • Groene lenzen
 • Lenzen rood
 • Blauwe lenzen
 • Kleurlenzen helemaal wit (blind)

 

Maar zo zijn natuurlijk ook een aantal gekleurde contactlenzen die je niet dagelijks draagt zoals kleurlenzen wit, kleurlenzen zwart of kleurlenzen rood deze worden meestal gedragen tijdens speciale gelegenheden. Hoe donkerder de iris is, hoe minder de invloed van de kleuren van de contactlenzen. Het is zeker aan te raden dat als je gaat slapen,net als bij normale lenzen, de lenzen voor de nacht desinfecteren en bewaren in speciale lenzendoosjes met speciale lenzenvloeistof. Hier kun je kleurlenzen bestellen zonder sterkte en de heldere kleurlenzen toch nog natuurlijk lijken.

Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn lenzen die je ogen op een natuurlijke manier veranderen van kleur.Ze geven je iets mystieks in je blik. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen op themafeesten, of zelfs elke dag. Gekleurde contactlenzen maken het leven kleurrijk.

Funlenzen-Partylenzen

Funlenzen (worden ook wel partylenzen of crazy lenzen genoemd) en zo heb je zoveel verschillende kleuren die je ogen een leuk oogeffect geven, zoals kattenlensen,horrorlenzen,kleurlenzen groen of de kleuren van een nationale vlag en ga zo, maar door ze zijn in ieder geval erg opvallend en zijn geschikt voor Halloween of een verkleedfeest, Carnaval of gewoon voor de Fun.

Goedkope kleurlenzen

Als jij jouw natuurlijke gekleurde lenzen niet spannend genoeg vindt en juist  jij mensen wilt shockeren , kies dan voor de kleurlenzen Halloween stijl. Wij hebben ook voor je lenzen. Deze zijn zonder sterkte , maar met veel verschillende patronen en kleuren. Juist met Halloween zijn deze lenzen erg gewild. Transformeer jezelf met je nieuwe goedkope kleurlenzen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vele soorten goedkope kleurlenzen in kleuren en designs. Hier vind je de rode kleurlenzen die je altijd al had willen hebben. Verras dan je geliefde met leuke blauwe gekleurde goedkope kleurlenzen zonder sterkte. Wij kunnen bijna alle wensen snel en gemakkelijk vervullen. Verander jezelf eens met je nieuwe kleur ogen door middel van kleur lenzen of kies kleurlenzen elke keer bij je nieuwe outfit, je kunt gewoon elke keer van oogkleur veranderen met onze goedkope kleurlenzen.

Hoe kleurlenzen gebruiken?

Gekleurde lenzen gebruik je net als zachte lenzen. Het indoen en uitdoen gaat op dezelfde manier. Hieronder lees je hier je kleurlenzen moet indoen, hoe lang je ze kunt inhouden, hoe je ze bewaart in welke lenzenvloeistof, en hoe lang ze houdbaar zijn.

Hoe kleurlenzen in en uit doen?

Voor het in doen is het altijd belangrijk om je handen goed te wassen en te drogen let er op dat je je handen droogt met een pluisvrije handdoek. Open de verpakking en plaats de lens in de palm van je hand. Spoel dan de lens af met verse lenzenvloeistof (geen water).Zet de lens vervolgens op de top van je wijsvinger en contoleer of de lens niet binnenstebuiten is gekeerd. Trek voorzichtig je ooglid naar beneden en plaats de lens zachtjes op het oog. Probeer hierbij niet te knipperen. Laat je ooglid los en knipper langzaam met je ogen. De lens zal vanzelf op de juiste plek gaan zitten. Als de lens niet goed zit wrijf dan niet met je vingers over de lens om de lens in de juiste positie te brengen. Wees niet bang contactlenzen kunnen niet achter je oog verdwijnen, dit is anatomisch gezien onmogelijk. Raak je lenzen niet aan met nagels want hierdoor kun je ze beschadigen. Deze handelingen kan je herhalen voor de linker oog

Hoe bewaar je kleurlenzen?

Daglenzen hoef je niet te bewaren, deze gooi je na het dragen weer weg. Maandlenzen kunnen tot dertig opeenvolgende dagen gedragen worden en moeten daarom gereinigd en bewaard worden. De lenzen maak je schoon met wat lenzenvloeistof op je handpalm met je wijsvinger en bewaar je vervolgens in een lenshouder met vloeistof. Je kunt lenzen het beste bewaren op een koele plek.

Kleurlenzen hoe lang houdbaar?

Gekleurde lenzen zijn zachte lenzen en verkrijgbaar als daglenzen en maandlenzen. Lenzen dienen vervangen te worden om vervuiling tegen te gaan. Per soort verschilt ook hoelang je ze comfortabel kunt dragen. Het is belangrijk om je te houden aan de aanbevolen vervang frequentie van lenzen.

Gekleurde daglenzen kun je één dag dragen. Na een dag dragen gooi je ze weg en begin je iedere ochtend met een nieuw paar. Maandlenzen zijn maandelijks vervangbaar contactlenzen. Deze kun je een maand lang dragen, maar dien je ‘s avonds te reinigen en te bewaren in lenzenvloeistof.

Belangrijke tips over het dragen en onderhoud van kleurlenzen

Als je je contactlenzen goed onderhoudt, merk je niet eens dat je ze in hebt. Bij verkeerd gebruik kunnen contactlenzen erg vervelend zijn en irritaties veroorzaken. Zo kan het hoornvlies beschadigen of ontsteken. Door het volgen van deze tips hieronder kun je veel problemen voorkomen:

 1.  Zeer goede hygiëne
 2. Gebruik lenzenvloeistof één keer en gooi het dan weg 
 3. Volg de richtlijnen voor het gebruik van de contactlenzen 
 4. Zorg voor schone handen bij het aan- en uitdoen 
 5. Vervang je gebruikte vloeistof uit de lenshouder
 6.  Draag geen contactlenzen tijdens het slapen 
 7.  Draag geen contactlenzen tijdens het zwemmen 
 8.  Deel je lenzen niet met iemand anders. Het delen van lenzen vergroot de kans op oogontstekingen en dit is zeer oncomfortabel.
 9.  Bij pijnlijke of geïrriteerde ogen haal je de lenzen eruit.
 10. Veel plezier met de gekleurde lenzen voor meerdere kleuren kan je terecht bij Partycorner.nl

Let op! Lees voor gebruik van de gekleurde lenzen de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen