Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Steampunk Wapens - Kopen

Heb jij een mooi Steampunk kostuum en wil je een mooi nepwapen bij? ga dan eens kijken naar de steampunk nepwapens om je outfit compleet te maken.

Filters

Steampunk Wapens - Kopen

Steampunk Wapens

Heb jij een mooi nepwapen nodig voor jouw Steampunk kostuum of met een ander thema? Ga dan kijken naar de Steampunk wapens want hier kan je van alles vinden om het perfecte kostuum samen te stellen, denk bijvoorbeeld aan een Steampunk geweerzwaard. Het is een normaal zwaard die je normaal kan gebruiken maar je kan het ook gebruiken als geweer! Hier is hoe het werkt: bij het handvat van het zwaard zit een pistool aangebonden die de zelfde kant opwijst als het zwaard. Je zou dus in theorie ook kunnen schieten als het een echt wapen was maar het is een prop dus je kan er niet mee schieten zou iets te gevaarlijk zijn! Ook hebben wij een Steampunk cirkelzaag in onze collectie, daarmee kan je dus ook een Steampunk houthakker mee nadoen of 1 van de anderen Steampunk beroepen. De Steampunk cirkelzaag is ook een prop dus dit Steampunk wapen heeft geen moter en is niet scherp want dat is ook gevaarlijk.

Steampunk beroepen

Met Steampunk kan je altijd nog veel zelf verzinnen want het is en blijft Science fiction dus je kan van alles nog bedenken wat er in je op komt. Denk bijvoorbeeld aan diversen beroepen in de Steampunk wereld want die zijn natuurlijk anders dan beroepen in de echte wereld. Je kan ook een bestaand beroep die nu bestaat en in de Steampunk wereld zetten, denk bijvoorbeeld aan een politie want daar hebben ze ook een politie nodig natuurlijk. Steampunk politie met een Steampunk pistool, een mooi elegant jasje, Steampunk bril en een mooi hoedje want dan kan jij zo de straat op om alle criminelen te verslaan.

Steampunk wapen combinatie

Wil jij een Steampunk kostuum dan moet je eens een kijkje nemen naar alle accessoires om je kostuum af te maken. Verder kan je kijken naar de wapens want als je deze combineer dan kan je een heel mooi kostuum maken. Denk bijvoorbeeld aan een Steampunk sluipmoordenaar outfit dan wil je wel genoeg wapens hebben. Kijk dan naar de Steampunk pistool met een Steampunk cirkelzaag of alleen een Steampunk geweerzwaard want dat is een twee in één combinatie!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen