Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Hart onder de riem ballonnen

Vooral in deze tijd zijn deze hart onder de riem ballonnen een uitkomst om cadeau te doen. Wij versturen deze bedrukte folieballon gevuld met helium in een doos. U kunt online een bestelling doen.

Filters

Hart onder de riem ballonnen

Hart onder de riem ballonnen zijn vooral in deze tijd zijn deze hart onder de riem ballonnen een uitkomst om cadeau te doen. U kunt deze hart onder de riem folie ballon gevuld met helium bestellen, wat betekent de uitdrukking hart onder de riem steken en waar komt hart onder de riem steken vandaan?

Deze hartvormige rode bedrukte folieballon is een mooi cadeau voor iemand die u moed wilt inspreken, die u wilt stimuleren en bemoedigen om de strijd niet op te geven.

Hart onder de riem ballonnen in 4 modellen

productspecificatie

 • 2 zijdig bedrukt
 • Kwaliteit folie
 • Leeg of met helium gevuld
 • Maat 18 inch
 • Hervulbare ballon

Hart onder de riem steken

Hart onder de riem steken is een historische uitspraak die veel werd gebruikt onder de strijders in het leger. Het hart staat voor moed voor de soldaten die ten strijde trokken. Zij droegen een soldaten riem over de borst diagonaal over het hart. Vandaar de uitspraak Hart onder de riem steken.

Dit gezegde of spreekwoord , Hart onder de riem steken, heeft voor ons geleid tot het ontwerpen van een hartvormige rode folie ballon bedrukt met een riem en voorzien van de tekst.

Deze folieballon vullen wij voor u met helium en kunt u cadeau doen aan iemand die herstellende is van een ziekte of operatie. Ook voor iemand die voor een lastige beslissing staat of voor iemand die examen moet doen is deze hart onder de riem ballon een passend cadeau om iemand aan te moedigen en tot steun te zijn. 

Hart onder de riem steken tekst op de folie ballon.

Hart onder de riem steken is een internationaal spreekwoord. Juist in deze nare tijd waarin Corona een wereldwijd probleem is geworden. To put a heart under the belt: to buck someone up, to hearten somebody.

In dit thema zijn 'vele hart onder de riem' cadeautjes te koop. Denk aan kaarten om te versturen. Boekjes met de mooiste gedichten en teksten. Prachtige muziek is er geschreven hetzij klassiek en modern. Hiphop teksten, voor ieder wat wils.

Hart onder de riem cadeau laten opsturen

Maar een folie hart onder de riem ballon gevuld met helium van Partycorner geeft letterlijk en figuurlijk weer lucht in moeilijke tijden. Als cadeau verpakt in een doos is dit een verrassing voor jong en oud. Bestel de Hart onder de riem cadeau en laat deze door Partycorner opsturen naar elk gewenst adres binnen Nederland.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen