blanco Folie hart ballon

blanco Folie hart ballon

Folie harten ballon heeft een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie hart ballon tot een latex harten ballon is dat de folie hart ba... Lees meer

17991536
€3,95 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folie harten ballon heeft een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie hart ballon tot een latex harten ballon is dat de folie hart ballon een aantal dagen blijft zweven. Bij PartyCorner is het ook mogelijk om alle vorm folie ballonnen per stuk te laten bedrukken. Bekijk onze aanbieding verder op onze site.

Valentijn folie hart ballon laten bedrukken

Valentijn blanco folie hart ballon laten bedrukken? Ook dat kun je bij PartyCorner laten doen. Bekijk de gerelateerde producten en kies je gewenste tekst. Wij zullen ervoor dat je al de hartjes ballon bedrukt en geleverd word met jouw persoonlijke tekst. Dit is een leuk valentijn cadeau om te geven en te krijgen.

Folie harten ballonnen vullen met helium

Anagram blanco Folie hart ballon van 45 cm wordt leeg geleverd. Deze folie ballon kan je ook bij PartyCorner met helium gas laten vullen, of koop onze wegwerp helium tank zodat je deze Blanco folieballon rond groen op elk gewenst moment kunt vullen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.