Bobline Pruik Neon Rood

Bobline Pruik Neon Rood

Op zoek naar een gedistingeerde Bobline Pruik? Dan is dit model Bobline Pruik Neon Rood perfect voor jou. De Bobline Pruik Neon Rood valt tot op de schouders en... Lees meer

36699626
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een gedistingeerde Bobline Pruik? Dan is dit model Bobline Pruik Neon Rood perfect voor jou. De Bobline Pruik Neon Rood valt tot op de schouders en heeft een mooie rechte pony. Deze Neon Roode pruik is verkrijgbaar in nog 8 andere kleuren.

Om je zoek tocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op, model, kleur, model of lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod online aan pruiken tegen lage prijzen! of kom ze passen in onze winkel. Een Bobline Pruik Neon Rood kopen voor een neon feest of disco avond PartyCorner heeft pruiken in diversen kleuren voor volwassenen en kinderen.

Productspecificatie: Bobline Pruik Neon Rood

  • Kleur: rood 
  • Soort: lange bobline pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Thema: disco, films en sterren

Showtime! met deze Bobline Pruik Neon Rood op lijkt dat je het kapsel Lady Gaga draagt in haar videoclip van het bekende lied 'Pokerface'. Hierdoor kun je de pruik voor een films en sterren thema gebruiken met nog een beetje een eigen stijl ervan en natuurlijk ook een disco thema vanwege de rode kleur. Bestel deze pruik online of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.