Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Folie cijfer ballon kopen

Folie cijfer 1 t/m 10 ballonnen te koop bij PartyCorner in elke leeftijd of jaartal. Bekijk de cijfer ballon en bestel deze folie ballon online.

Filters

Folie cijfer ballon kopen

Nieuwste folie cijfer ballon kopen naar 40 inch

Door eigen fabricage van de folie cijfers en folie letter ballonnen hebben wij de folie ballon cijfers naar 40 inch vergroot en de retentie aangepast.

Wat betekent dat PartyCorner de beste folie cijfer ballon heeft verkregen met maar liefst 24% grotere cijfer ballonnen met een betere retentie waardoor onze 40 inch folie cijfer ballon  (±)12 uur meer zweeftijd verkregen heeft onder normale temperatuur- omstandigheden (getest binnenshuis).

De folie cijfer ballon van 103 cm groot is, de  maximale grootte van een folie cijfer ballon in de vakhandel verkregen.

Deze folie ballon cijfers en folieballon letters hebben wereldwijd het Highly recommended en premium Quality certificaat verkregen.

De Folie cijfer ballon is niet geschikt om in de hete zon te gebruiken.

Dit komt omdat Folie ballonnen een vast volume kennen – ze kunnen niet uitrekken zoals latex ballonnen door directe zonnewarmte, de helium gassen erin zetten uit en veroorzaken aanzienlijke scheuren in het folie materiaal.

Bij temperatuur verlaging krimpt de folie cijfer ballon en lijkt of dat deze lek is.

Cijfer ballonnen zoals de folie cijfer ballon 1

Cijfer ballonnen zoals de folie cijfer ballon 1 zijn opblaasbare cijfers van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

In de kleinere ballonnen cijfers van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijgkracht heeft.

Bij een goede helium vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze folie ballonnen cijfers  (ongeveer 6-8 dagen zweefgarantie binnenshuis getest).

Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte.

De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken bijvoorbeeld als een kind 10 jaar wordt of een 10 jarig jubileum van een bruidspaar of bedrijf.

 Combineer de Folie cijfer ballon 1 t/m 0 voor kroon jaartallen

Combineer de Folie cijfer ballon 1 t/m 0 voor kroon jaartallen of om meer cijfercombinaties te maken. Zo kunt u zelf met de cijfers elk getal maken die u nodig heeft. 

Te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouw jubileum.

Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook, met de losse cijfers kunt u het zelf combineren.

Laat de jubileum leeftijd zien door middel van de Ballonnen cijfers.

Tijdens het jubilaris van een bedrijf is het leuk om met deze folieballon cijfer 1&0 te combineren en de folioballon als feest decoratie te gebruiken.

Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren.

Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met Ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

 Folie cijfer ballon in de vorm van het cijfer 

 • Vorm: Cijfer 
 • Aantal: per stuk
 • Afmeting: 103 cm hoogte
 • Afhankelijk van de cijfer
 • Diepte 33 cm
 • Levering: Gevuld met helium
 • Accessoires: gewichtje eventueel bij te bestellen

Online helium cijfer ballon kopen

Wanneer u online folie cijfer ballon wilt kopen dan bent u bij ons zeker op het juiste adres.

Wij hebben de juiste folie cijfer ballon, of het nu gaat om een ballon als bedankje of om iemand te feliciteren met o.a. zijn/haar verjaardag, of misschien om uw geliefde mee te verrassen met de trouwdatum.

Voor alle gelegenheden kunt u helium ballonnen op onze site bestellen en laten bezorgen..

Online helium folie cijfer ballon kopen en laten bezorgen.

Online helium folie cijfer ballon kopen en laten bezorgen via pakket service.

Een online helium folie ballon bestellen is heel gemakkelijk bij ons.

U kunt dit doen door een ballon uit te zoeken onder de lijst van onze producten en dan op de foto te klikken van de cijfers ballonnen die u kopen wilt.

U komt dan meteen in ons bestelformulier terecht dat u stap voor stap door kunt lopen. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd online of telefonisch contact met ons opnemen dan helpen wij u graag om het bestelformulier in te vullen.

Helium cijfer ballon kopen via pakket service

Deze folie cijfer ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakket service worden geretourneerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen