Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Steampunk accessoires kopen online

Steampunk de alternatieve kleding compleet maken met onze Steampunk accessoires zoals hoeden , maskers, brillen bekijk onze categorie Steampunk accessoires

Filters

Steampunk accessoires kopen online

Steampunk accessoires is een sub genre van fantasie of speculatieve fictie. De term verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was (meestal de 19e eeuw), maar die ook elementen van sciencefiction of fantasie bevatten zoals futuristische uitvindingen en machines of echt bestaande machines (zoals computers) die in deze verhalen veel eerder worden uitgevonden dan in werkelijkheid.


In 2008 vonden er in Nederland twee steampunk festivals plaats: Nox Obscura, dat werd gehouden in een oude treinloods in Amersfoort en een combinatie was van steampunk kunst, workshops en theater met muziek uit het gothic genre.


En het Enschedese festival GOGBOT met media, kunst en muziek. Samengesteld met medewerking van de Amerikaanse sciencefictionschrijver Bruce Sterling. Ook de Elf Fantasy Fair had in 2011 het thema Deus ex Machina. Dit zorgde voor in Nederland de opkomst van de levenswijze van sciencefiction of fantasie steampunk.


De oorsprong van steampunk verhalen gaat terug tot de pioniers van sciencefiction zoals de werken van Jules Verne, H.G. Wells en Mark Twain en Mary Shelley. Elk van deze auteurs schreef verhalen over geavanceerde technologie in de 19e of begin 20e eeuw. Aangezien deze boeken toen ze voor het eerst verschenen nog gesitueerd waren in het “heden” wordt echter betwijfeld of ze wel tot de steampunk gerekend mogen worden.

Steampunk accessoires zoals maskers, hoeden en brillen

Ontdek onze wereld van steampunk accessoires van maskers, hoeden, brillen geïnspireerd door de Gemeenschap van steampunk mode. Elke stoom punk masker is gemaakt met een combinatie van historische elementen en anachronistische technologische functies geïnspireerd op sciencefiction. Zeer lichtgewicht materialen worden gebruikt om de pastoor van het masker, waardoor het comfortabel om te dragen voor alle gebeurtenissen van de steampunk die u aanwezig bent. Ze zijn ook grillig en onderhoudend, ideaal om te gebruiken om te decoreren en versieren in een steampunk thema kamer en plaats instelling!


Steampunk accessoires en steampunk kleding is de perfecte combinatie van moderne innovatie en van de stijlen uit de oude wereld. Het "stoom" gedeelte van de steampunk stijl is in verwijzing naar de goede oude tijd. Toen waren er lange reizen, spannende verkenningen en natuurlijk de stoomschepen.

De steampunk kleding stijl heeft de neiging om meer dan alleen de Victoriaanse generatie te gebruiken voor hun ontwerpen je ziet er vaak ook goth, zigeuner en mechanische of middeleeuwse thema's in terug komen. Er wordt ook inspiratie gehaald uit urban, punk flare of volledige industriële stijlen. In werkelijkheid is er geen echte beperking aan welke stijlen met elkaar gebruikt kunnen worden.

Eigenlijk kan elke technologisch, elektrisch, mechanisch en historisch object bij elkaar gevoegd worden om een soort van steampunk stijl te creëren. Bovendien is de steampunk mode meer dan alleen kleding. Het kan worden worden verwerkt in huis decoratie, auto's en zelfs elektronische apparaten zoals computers. Deze modes zijn vaak tentoongesteld op conventies zoals DragonCon, ComicCon San Diego, The Steampunk World's Fair, Dutch European Steampunk Convention (D.E.S.C.) en vele andere evenementen over de hele wereld.

Deze gebeurtenissen zijn een perfecte bijeenkomst voor liefhebbers waar ze hun creatieve ontwerpen, collectibles kunnen tentoonstellen en verkopen. Maar ook dat van anderen, die van over de hele wereld daarnaartoe reizen. Deze conventies zijn perfect voor mensen die graag hun stijl van leven willen laten zien door hun favoriete steampunk kleding te dragen. 

Met onze selectie kunt u uw perfecte unieke outfit creëren, u kunt altijd uw eigen decoraties toevoegen om uw outfit of accessoir helemaal naar uw eigen stijl te maken.
Deze outfits zijn ideaal voor diegenen die een vintage look in hun outfit willen hebben.
In de huidige tijd is niets te origineel of apart, u kunt de look die u wilt maken krijgen. De kleding en accessoires met steampunk stijl zien er vaak avontuurlijk uit met de stijl uit de victoriaanse tijd gecombineerd met het inzicht van de huidige tijd.

In 2012 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in Amerika heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding, steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook destijds dat steampunk kleding collecties vaak alleen via Amerika te verkrijgen was. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespecialiseerde winkels die deze kleding en accessoires aanbieden, maar eigenlijk nog steeds erg duur zijn. Veel van de Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunt u dan ook voor scherpe prijzen vinden op deze pagina.

Unieke steampunk outfits en Steampunk accessoires


Waar bestaat steampunk eigenlijk uit? De onderdelen die gebruik worden zijn O.A, verroest ijzer, tandwielen in ontelbare varianten, radar onderdelen, vaak onderdelen uit gerecycled metaal onderdelen uit diversen machines, klokken en meer. Deze worden op de steampunk outfits gemonteerd en daarmee ontstaan de meest creatieve en unieke steampunk outfits en Steampunk accessoires


Tegenwoordig worden er vele workshops en fantasie fair georganiseerd enkele Nederlandse bekende zijn festivalen zijn Dutch European Steampunk Convention , Europa, castlefest waar in 2016/2017 meer als 50. 000 duizend mensen op af komen. Steampunk Elfia is het grootste Steampunk event. Steampunk is dan ook inmiddels een lifestyle. Mensen verkleden zich in een fantastische handgemaakte kostuums die creatief, innovatief en bezonder zijn.


Opkomst van de hedendaagse steampunk kunstenaars van internationale ambachtelijke en lifestyle steampunk kleding zijn gekopieerd in onder anderen steampunk verkleedkleding en Steampunk accessoires van PartyCorner.nl

Voor degenen onder u die niet bekend zijn met Steampunk outfit kunnen nu ook bij ons terecht. PartyCorner heeft in 2018 een bescheidde collectie van goedkope steampunk kleding ingekocht met daarbij de bijbehorende steampunk accessoires waarvan deze naar eigen stijl te decoreren heb je daar geen tijd voor bestel dan deze steampunk kleding online of kom deze bekijken in onze winkel waarbij wij een één complete steampunk kleding collectie met daar bij de gerelateerde steampunk artikelen te zien zijn.

Veel liefhebbers zijn trots op hun voorbeeldige steampunk kleding. Dit heeft bijgedragen aan de steampunk subcultuur te duwen in de mainstream populariteit. Probeer met uw eigen steampunk kleding en onze steampunk accessoires een idee te creëren wat overweldigend kan worden en niet duur hoeft te zijn wij helpen uw er graag bij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen