Terug

Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver

Koop de Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver, dan zie je hoe oud de jarige is geworden. Folie cijfer ballon zilver is bij PartyCorner online te koop.

Filters

Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver

Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Maak met de Cijfer folie ballonnen de datum van jullie bruiloft bekent. Een jubileum datum van het bedrijf of als beloning voor de vele trouwe dienstjaren. Heel doeltreffend op een silvester party om het nieuwjaar 2018 in te luiden. Alleen de Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver gevuld met helium kunnen zweven.

Zilveren Supershape folieballon Nummer 1 T/M 100 zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! Bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie ballonnen cijfers zilver en diverse andere kleuren.

Om 103 cm Cijfer folie ballonnen te kopen met de geboortedatum van jullie baby, of leeftijd van de jarige en deze op een verjaardag in de leeftijd van de jarige als cadeau te gevenis een super origineel idee.

Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver van 1 T/M 100

PartyCorner heeft deze 40 inch cijfer-vormige folie ballonnen in verschillende kleuren. Als u een goedkope folie ballonnen cijfers kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer groot genoeg is. Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver kleiner als 80 cm kunnen alleen met lucht gevuld worden en zweeft dan niet. Er is 1 vuistregel in de Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver, hoe groter de cijfer ballon is, hoe langere stijgtijd hij heeft. Jij wil toch ook niet dat je folie ballonnen cijfers zilver die je als cadeau hebt gegeven na een paar uur al op de grond liggen.

Daarom hebben wij onze Cijfer folie ballonnen in de maximale lengte van 103cm laten maken onder private label van PartyCorner.

Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver

 • Vorm: Cijfers 1 t/m 10
 • Kleur: zilver
 • Aantal: per stuk
 • Afmeting: 103 cm
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Opties: gewichtje en of helium
 • via pakket service

Informatie over Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver 

Cijfer ballonnen zoals de Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven. In de kleinere ballonnen cijfers van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht heeft. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze folie ballonnen cijfers ongeveer 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken bijvoorbeeld als een kind 10 jaar wordt of een tinnen jubileum.

Informatie over Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver met helium

Als folie ballonnen cijfers in de vorm van het cijfer gevuld is met helium zet deze bij warmte uit en krimpt weer bij koude temperatuur. Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een folieballon cijfer 10 in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de folie ballonnen cijfers 10 knapt of scheurt.

Deze Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers zilver wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakket service worden geretourneerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »