Zilveren folie ballon cijfer 21

Zilveren folie ballon cijfer 21

Zilveren folie ballon cijfer 21 bekijken! De cijfer ballon 21 bestaat uit een Zilveren cijfer 21 van 41cm met een rietje. Deze  cijferballon 21 is NIET GESCHIK... Lees meer

93877921
€5,00 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zilveren folie ballon cijfer 21 bekijken! De cijfer ballon 21 bestaat uit een Zilveren cijfer 21 van 41cm met een rietje.

Deze  cijferballon 21 is NIET GESCHIKT VOOR HELIUM VULLING DOOR ZIJN TE KLEINE OMVANG.

Alleen op te hangen met een lintje aan de daarvoor bestemde bevestigingspunten aan de bovenkant van de zilveren folie ballon cijfer 21.

Bekijk alle  folieballon cijfers 0 t/m 9 in 4 maten 13 cm - 41 cm- 86 cm en 104 cm en maak je keus online en bestel.

Zilveren folie ballon cijfer 21

Productinformatie: 

 • Materiaal: hoogwaardig folie
 • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
 • Kleur: zilver
 • Lengte:41 cm
 • Rietje
 • Te vullen met lucht 

Zilveren folie ballon cijfer 21 idee

Bevestig de cijfer ballonnen eens op een daarvoor bestemd ballon stokje en zet deze leeftijd cijfers in een vaasje of hoog glas op tafel.

Zilveren folie ballon cijfer 21 zelf opblazen  

Zilver Folie cijfers ballon 21 zelf opblazen! Het is mogelijk om de cijfer ballon 21 zilver leeg zelf op te blazen met de mond of een ballonnen pomp dit gaat als volgt:

 1. Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de 21 Folieballon cijfer, zilver, 41 cm.
 2. Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijd dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm
 3. Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is.
 4. Daarna kun je het rietje voorzichtig uit de ballon trekken, door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon.
 5. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen.
 6. De Zilveren folie ballon cijfer 21 heeft diverse ophanghaakjes aan bovenzijde, onderzijde en zijkanten van de cijfer ballon.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »