Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Politie kostuum

Bewaar de orde met een politie kostuum van Partycorner! Varianten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen beschikbaar!

Filters

Politie kostuum

Halt! Politie! Verander uzelf in de Lange Arm der Wet met een politie kostuum van Partycorner. Op ieder feestje oefen je gezag uit en ben je in staat om snoep en snacks in beslag te nemen! De manier waarop je autoriteit wilt uitstralen is geheel aan jou; zo kun je je vermommen als brave politie of de pikante variant…   Bovendien is de standaard politieagent niet opgewassen tegen de dreiging  van de doden die weer tot leven komen en kun je dus kiezen uit een zombie politie uniform!

Politie kostuum dames

Zoals Christie Love al zei: ‘You’re under arrest, sugar!’ Ook dames kunnen wetsdienaren zijn, wat maar bewezen wordt met het politie kostuum dames van Partycorner! Je kunt ervoor kiezen om wetteloze feestgangers te arresteren geheel volgens het boekje of… op een ietwat ondeugender manier. Hoe dan ook, als een vrouw in uniform de handboeien tevoorschijn haalt, dan weten we dat er geen ontkomen meer aan is. Dus leid of verleid met het politie kostuum dames!

Politie kostuum heren

Laat niet met je sollen in een politie kostuum heren! Dankzij jou zal op ieder feest de gerechtigheid zegevieren! Wie niet horen wil moet maar voelen en in dat laatste geval zullen ze met jouw dienstwapen kennis gaan maken. En als je het idee krijgt dat er al teveel wetsdienaars aanwezig zullen zijn op de fuif, dan kun je natuurlijk ook ‘undercover’ gaan als gevangene. Maar je weet zeker dat mensen u serieus nemen met een politie kostuum heren!

Politie kostuum kind

Je  kunt je kroost niet vroeg genoeg bijbrengen wat goed en wat fout is. Hoe kan dit nu beter dan met een politie kostuum kind? Hun woord is wet en ze dwingen op deze manier nog respect af op kinderfeestjes ook! Als iemand zich misdraagt dan mag Agent Jr. ze de handboeien omdoen en/of een boete geven. Dankzij de accessoires in onze webwinkel kan je kind helemaal in zijn of haar rol op gaan. Dus maak je zoon(s) en/of dochter(s) blij met een politie kostuum kind van Partycorner!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen