SWAT officier kostuum

SWAT officier kostuum

Ga jij naar een feest en ben jij op zoek naar een stoere look? Dan is het SWAT officier kostuum geschikt voor jou. Want wie is er nou stoerder dan een speciale ... Lees meer

21691672
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€52,48 € 34,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een feest en ben jij op zoek naar een stoere look? Dan is het SWAT officier kostuum geschikt voor jou. Want wie is er nou stoerder dan een speciale agent van de politie? SWAT staat voor special weapons and tactics wat ook wel betekent speciale wapens en tactieken waar agenten gebruik van maken.

Dus met het SWAT officier kostuum ben jij een goed getrainde agent die ingezet wordt op speciale missies zoals bijvoorbeeld gijzelingen. Kruip in de huid van een special agent met het SWAT officier kostuum

SWAT officier kostuum

Productspecificatie

  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zwart met witte letters SWAT
  • Bestaat uit: jumpsuit met een hemd wat dient als kogelvrij vest
  • Maat: 50/52 en 54/56
  • Thema: beroepen, films en sterren, carnaval

SWAT officier kostuum kopen

Naar een feest gaan in stijl en als een held? Dan kun je het SWAT officier kostuum kopen bij PartyCorner en als een echte agent van een speciaal team, namelijk het SWAT-team, verkleed gaan, zoals de bekende acteur Samuel L Jackson uit de film S.W.A.T.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.