Politie Cap New York

Politie Cap New York

Om jouw politie kostuum een moderne uitstraling te geven kun je eenvoudig de wat oubollige pet vervangen voor de moderne politie cap New York. Deze moderne poli... Lees meer

5726846
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Om jouw politie kostuum een moderne uitstraling te geven kun je eenvoudig de wat oubollige pet vervangen voor de moderne politie cap New York. Deze moderne politiepet word gedragen in Amerika bij de New York Police Department. Maar ook in Nederland heeft de cap zijn intrede al gedaan. De cap word o.a. gedragen door de mobile eenheid maar in de zomermaanden ook door de agent op straat.

Moderne politie cap New York

Politie kostuums worden veel gedragen op feesten zoals het carnaval. Ook strippers maken graag en vaak gebruik van politie-uniformen in hun act.

Ben je al in het bezit van een politie kostuum en wil je deze op pimpen? Dan is deze moderne versie van de politiepet een goed begin.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.