Sexy Politie officier kostuum

Sexy Politie officier kostuum

Deze outfit word veel gedragen tijdens het carnaval of op thema feesten. Maar ook bij een strip-act of op de Gay Pride zijn deze kostuums zeer in trek. Sexy Pol... Lees meer

5725615
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze outfit word veel gedragen tijdens het carnaval of op thema feesten. Maar ook bij een strip-act of op de Gay Pride zijn deze kostuums zeer in trek. Sexy Politie officier kostuum is een driedelig verkleed kostuum die je zelf compleet kunt maken met bijvoorbeeld een paar laarzen en een mooie pruik.Politie kostuum Anna bestaat uit een jurk, riem en pet. Het kostuum is gemaakt van comfortabel dragend materiaal.

Productspecificaties: Sexy Politie officier kostuum

  • Maat: 36/38 of 40/42
  • Kleur: zwart
  • Inhoud: Jurk met riem en politie pet.
  • Handboeien en laarzen niet meegeleverd.

Dames politie kostuum online kopen

Dames Politie kostuum online kopen of kom je deze eerst eens bekijken in onze winkel in Zaandam waar je onder het genot van een kopje koffie dit Politie outfit kan passen woor dat je dit prachtige stoere Dames politie kostuum kopen gaat.
Tip: Ga eens met je wetsdienaar als duo gekleed en ga ook eens in een dames politie kostuum naar het feestje gaan. kunnen jullie iedereen arresteren en in de boeien slaan.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.