Over ons

PartyCorner.nl behoort tot de betere webshops in Nederland en België. Al enige jaren kunt u bij ons terecht op het gebied van feestartikelen, verkleedkledij, kostuums ballonnen en helium. Maar ook voor het aankleden van uw feest of evenement beschikken wij over ruime ervaring. Tevens leveren wij ook complete ballondecoraties. Veel producten leveren wij direct uit voorraad.

PartyCorner.nl is opgericht door de familie Korting onder de bezielende leiding van Margo en Rob, wij zijn dus een echt familiebedrijf. Ooit begonnen als evenementen bureau 'Party Air & Fun', in 1999 kwam daar een feestwinkel bij en weer later de webshop. De naam Party Air & Fun is medio 2015 geheel verdwenen, om eenduidig verder te gaan als PartyCorner.nl.

Gelegen op een prachtige A-locatie in Zaandam, met een ruime winkelvloer en opslag behoren we tot de grote spelers in Nederland. Je kunt dus niet alleen online bij ons terecht maar ook een bezoek brengen aan de winkel in Zaandam om onze producten te bekijken of een kostuum te passen.

We hopen je graag eens te mogen begroeten, tot ziens in Zaandam.

Margo en Rob Korting - Uw gastvrouw en heer

 

Voor onze contactinformatie en actuele openingstijden van onze winkel en kantoor kunt u hier kijken.