Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Folie cijfer ballonnen 41 cm

De cijfer ballonnen bestaan uit 4 verschillende kleuren en zijn eenvoudig op te hangen. Folie cijfer ballonnen 41 cm zijn leuk om te krijgen of weg te geven aan een ander.

Filters

Folie cijfer ballonnen 41 cm

Folie cijfer ballonnen 41 cm kopen om de leeftijd over te brengen. De Folie cijfer ballonnen 41 cm zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en zijn prachtig van kleur en eenvoudig om op te hangen aan de hiervoor bestemde lipjes aan de boven en onderzijde van de folieballonnen. 

Stel jouw naam of boodschap samen door de letters van deze ballonnen toe te voegen in je winkelwagen en voordat je het weet zijn ze bij je afgeleverd.

Folie cijfer ballonnen 41 cm kopen

Geef deze als een leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare cijfers in diverse kleuren en maten. De 41 cm folie ballonnen zijn opblaasbare cijfers van een hoge kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een zeer dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze opblaasbare letters een minimale zweeftijd ca 8 dagen.

Cijfer Ballonnen van 41 cm om elke leeftijd te kunnen maken

Cijfer Ballonnen van 41 cm om elke leeftijd te kunnen maken. Onze cijfer ballonnen zijn leuk om te gebruiken bij events, verjaardagen of bij de promotie van uw jubileum leeftijd.

Natuurlijk zijn deze Folie Letter ballonnen ook fantastisch bij jubilea (bijv. als Opa en Oma 50 jaar getrouwd zijn, maar ook wanneer een collega zoveel jaar in dienst is).

41 cm folie cijfer ballonnen als feest decoratie

Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om folieballon letters en cijfers combinatie te gebruiken.

Hieronder ziet u de bekende jubileum momenten op een rijtje:

1 jaar Katoenen jubileum14 jaar Ivoor jubileum
2 jaar Leer jubileum15 jaar Kristal jubileum
3 jaar Tarwe jubileum20 jaar Porseleinen jubileum
5 jaar Blikken jubileum25 jaar Zilveren jubileum
6 jaar Ijzer jubileum30 jaar Parel jubileum
7 jaar Wolle jubileum35 jaar Robijn jubileum
8 jaar Brons jubileum40 jaar Smaragd jubileum
9 jaar Aardewerk jubileum45 jaar Vermiljoen jubileum
10 jaar Tinnen jubileum50 jaar Gouden jubileum
11 jaar Staal jubileum60 jaar Diamanten jubileum
12 jaar linnen jubileum65 jaar Briljanten jubileum
12,5 jaar Koperen jubileum80 jaar Eiken jubileum
13 jaar Kant jubileum100 jaar Eeuwfeest/Dubbel Goud

41 cm folie ballonnen

Let op: De 41cm folie ballonnen cijfers zijn niet geschikt voor helium en kunnen alleen met lucht gevuld worden. 

Je kan de 41 cm folie cijfers gemakkelijk zo met lucht vullen :

 1. Plaats het bijgeleverde rietje in de zelf sluitende opening (niet met geweld doordrukken).
 2. Blaas de lucht door middel van het rietje in de folie letterballon.
 3. Na het opblazen van de folieballon sluit deze zich zelf af.

Hierna is de cijfers ballon folie gemakkelijk op te hangen aan de oogjes bovenaan de cijfer Gebruik hierbij voorkeur dun nylon draad (vis draad 10/00).

LET OP:

Pas op voor hoogspanningskabels gebruik niet alleen metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast, zodat deze niet wegvliegt.

Wij verkopen alles waar je naar op zoek bent bekijk onze webshop of kom eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen