Terug

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Matroos en Kapitein Hoeden en Petten

Een prachtig uitzicht aan hoeden en petten voor thema feesten en andere momenten. Met Matroos en Kapitein Hoeden en Petten vaar je snel naar PartyCorner.nl!

Filters

Matroos en Kapitein Hoeden en Petten

Een prachtige collectie aan hoeden en petten voor themafeesten en andere momenten. Met matroos en kapitein hoeden en petten vaar je snel naar Partycorner.nl. Hier vind je alles wat te maken heeft met marine hoeden en petten voor alle matrozen en kapiteins onder ons. Wanneer je naar een feest gaat dat te maken met een kapitein of matroos themafeest heb je immers een mooie kapiteinspet of een matrozen pet nodig. Je moet namelijk wel op je themafeest verschijnen met een iconische hoofdkap. Denk bijvoorbeeld aan het Sail 2020 feest dat zich gaat plaatsvinden in Amsterdam, daar moet een kapitein toch bij zijn?

Kapiteins pet kopen

Iedereen heeft wel eens gefantaseerd om een kapitein te zijn op zijn eigen schip, vooral toen je klein was moet je wel eens hebben gedroomd over het zijn van een kapitein. Nu kan je dat gemakkelijk doen, want wij bij partycorner hebben allerlei verschillende kapiteins petten voor je om je outfit helemaal af te maken.

Bijvoorbeeld, deze blauwe kapiteins pet die je mooi op kan doen als jij wilt laten zien wie er nou de kapitein is van een feestje of van een schip. Verder kan je ook voor een mooie witte kapitein pet gaan zoals deze marine kapiteinspet. Dit zijn al 2 leuke opties die je kan nemen om een mooi kostuum in elkaar te zetten.

Matroos pet kopen

Wil je toch niet als kapitein? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om verkleed te gaan als matroos. Als een matroos ben jij een vertrouwd bemanningslid van een mooi schip. Jij bent misschien wel de rechterhand van de kapitein en dat betekend dat je alle klussen kan uitvoeren!

Kijk maar naar deze mooie marine pet die je kan dragen om een begin te maken aan je outfit of als je je outfit wilt afmaken. Als je een volledig matrozenpak wil hebben, maar je weet niet wat voor petje of pakje erbij moet nemen, kan je misschien beter een geheel pak nemen. Dan moet je eens kijken naar dit mooie matrozenpak waarbij je alleen nog bijpassende schoenen erbij moet bestellen of dragen om je kostuum helemaal af te maken.

Pet kopen voor Sail Amsterdam

Als jij gaat kijken naar de Sail 2020 of als jij mee gaat doen dan moet je een mooie matrozen of kapiteins pet kopen. Dit is een hartstikke druk en leuk evenement in Amsterdam dat om de 5 jaar plaatsvindt. Het evenement werd voor het eerst gehouden in augustus 1975 ter ere van de viering van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam. In zekere zin ter navolging van de in 1913 in gehouden Eerste Nederlandse Tentoonstelling op Scheepvaartgebied in Amsterdam, waar men ook de tentoongestelde schepen kon bezoeken. De gedachte was dat men zo de aandacht zou kunnen richten op de haven en de stad en er werden uit de hele wereld zeezeilschepen voor het evenement 'Sail Amsterdam 700' uitgenodigd.

Dus als jij eraan mee wil doen en je wilt niet een matrozen pak of kapiteins jasje wilt kopen dan moet je wel een mooie pet hebben.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen