Navy sailor Pet

Navy sailor Pet

De Navy sailor Pet is een zeeman pet. Navy sailor Pet is gestreept met blauwe en witte strepen. Op de voorzijde van de Navy sailor Pet is een gouden anker beves... Lees meer

13218335
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Navy sailor Pet is een zeeman pet. Navy sailor Pet is gestreept met blauwe en witte strepen. Op de voorzijde van de Navy sailor Pet is een gouden anker bevestigd. Navy sailor Pet is een comfortabele pet voor de heren. Deze kunnen zij gebruiken tijdens het carnaval, een verkleedparty en zelfs tijdens de Sail te Amsterdam. Ook is de Navy sailor Pet te vekrijgen in de Navy sailor Tiara variant voor de dames.

Productspecificaties: Navy sailor Pet

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: wit/blauw
  • Materiaal: polyester
  • Geschikte leeftijd groep van af 9 jaar
  • Thema: marine, matrozen, zeeman

Sail 2020 accessoires

Navy sailor Pet is een leuke toevoeging voor bij een marine of matrozen herenkostuum. Navy sailor Pet maakt je outfit net iets opvallender en completer. Door de zachte polyester stof, waarmee de Navy sailor Pet is gemaakt, is deze comfortabel dragend!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.