Matrozenpet

Matrozenpet

De Matrozenpet is een wit hoedje met applicaties zoals de leuke rood kleurige pompoen detail op het hoedje. Het petje is gemaakt van comfortabel polyester stof ... Lees meer

73439537
€4,95 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Matrozenpet is een wit hoedje met applicaties zoals de leuke rood kleurige pompoen detail op het hoedje. Het petje is gemaakt van comfortabel polyester stof waardoor het Marine petje gemakkelijk en vooral comfortabel draagt. Met wat haarspeldjes kun je het petje nog beter vastzetten zodat deze de hele avond op zijn plek blijft zitten. Dit matrozen hoedje kan natuurlijk tijdens een themafeest opgezet worden, maar ook tijdens het jaarlijkse event Sail Amsterdam, komt dit Matrozenpet goed van pas.

Matrozenpet Productspecificaties:

  • Kleur:wit
  • Materiaal:100% polyester
  • Maat:one size fits most
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Matrozenpet gemakkelijk online

Heb je een vrijgezellen feest of een ander gezellig verkleed partij waarbij jij en je aanhangers goed herkenbaar willen blijven? Dan is het Matrozenpet ideaal voor zo een gelegenheid. Behalve dit matrozen hoedje, hebben wij nog veel meer marine producten. Zo kan je een outfit samen stellen naar jou smaak voor de Sail 2020 in Amsterdam! Koop het Matrozenpet gemakkelijk online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.