Matrozenpet Marine rood wit

Matrozenpet Marine rood wit

PartyCorner heeft voor ieder wel iets te geks in huis, zelfs als het om een marine thema gaat. De Matrozenpet Marine rood wit is een echte dames marine pet dat ... Lees meer

621609
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft voor ieder wel iets te geks in huis, zelfs als het om een marine thema gaat. De Matrozenpet Marine rood wit is een echte dames marine pet dat vrijwel bij elke outfit van de marine past.  Zelfs voor het jaarlijks event Sail Amsterdam, is de Matrozenpet Marine rood/wit uitstekend en bijpassend!

Productspecificatie Matrozenpet Marine rood wit
  • Kleur: rood/wit
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: 100% polyester
  • Thema: marine

Matrozenpet Marine rood wit

De Matrozenpet Marine rood wit is gemaakt van comfortabel polyester stof waardoor de Matrozenpet Marine rood wit gemakkelijk en vooral comfortabel draagt. Met wat haarspeldjes kun je de Matrozenpet Marine rood wit nog beter vastzetten zodat deze de hele avond op zijn plek blijft zitten.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.