Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Cijfervormige folie ballonnen goud

Cijfervormige folie ballonnen goud voor elke leeftijd of jaartal. Bekijk al onze regenboog Cijfers ballonnen en bestel deze leeg of met helium gevuld .

Filters

Cijfervormige folie ballonnen goud

Cijfervormige folie ballonnen goud zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Maak met de Cijfer folie ballonnen de datum van jullie bruiloft bekent, een jubileum datum van het bedrijf of als een leuke beloning voor de vele trouwe dienstjaren.

Ook heel doeltreffend op een silvester party  om het nieuwjaar 2018 in te luiden. Alleen de Cijfervormige folie ballonnen goud kleurig gevuld met helium kunnen zweven.

Goudkleurige Supershape folieballon Nummer 1 T/M 100 zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met letters.

Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! Bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie ballonnen cijfers goudkleurig en diverse andere kleuren.

Een 103 cm lange cijfer folie ballonnen kopen met de geboortedatum van jullie baby, of leeftijd van de jarige en deze op een verjaardag in de leeftijd van de jarige als cadeau geven is een heel origineel idee.

Cijfervormige folie ballonnen goud van 1 T/M 100

PartyCorner heeft deze 40 inch opblaasbare cijfer folie ballon in diverse kleuren. Als u goedkope folie ballonnen cijfers kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer groot genoeg is.

Cijfervormige folie ballonnen goud kleurig kleiner als 80 cm kan alleen met lucht gevuld worden en zweeft dan niet.

Er is 1 vuistregel in de Cijfer-vormige folie ballonnen cijfers goud, hoe groter de cijfer ballon is, hoe langer de stijgtijd is.

Jij wil toch ook niet dat je folie ballonnen cijfers goudkleurig die je als cadeau wilt geven na een paar uur al op de grond liggen.

Daarom hebben wij onze Cijfer folie ballonnen in de maximale lengte van 103 cm laten maken onder private label van PartyCorner.

Cijfervormige folie ballonnen goud kleurig

 • Vorm: Cijfers 1 t/m 10
 • Kleur: goud
 • Aantal: per stuk
 • Afmeting: 103 cm
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Opties: gewichtje en of helium
 • via pakket service

Informatie over Cijfervormige folie ballonnen goud kleurig

Cijfer ballonnen zoals de Cijfervormige folie ballonnen goud kleurig zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit .

Folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

In de kleinere ballonnen cijfers van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities heeft deze folie ballon cijfer ongeveer 8 dagen zweef garantie.

Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte.

De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken bijvoorbeeld als een kind 10 jaar wordt of een tinnen jubileum.

Informatie over Cijfervormige folie ballonnen goud met helium

Als Cijfervormige folie ballonnen cijfers goud kleurig in de vorm van een cijfer gevuld is met helium, zet deze bij warmte  uit en krimpt  bij koude temperatuur.

Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is.

Andersom, als u een folieballon cijfer 10 in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men de kans dat de folie ballonnen cijfers 10 knappen of scheuren.

Deze Cijfervormige folie ballonnen cijfers goudkleurig worden gevuld met helium geleverd en kunnen derhalve niet via pakket service worden geretourneerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen