Terug

 • Afrekenen is uitgeschakeld.

Folie letter ballonnen 41 cm

Folie letter ballonnen 41 cm kopen om een naam of boodschap over te brengen. Deze maat letter ballonnen zijn alleen geschikt voor lucht vulling i.v.m. kleine omvang.

Filters

Folie letter ballonnen 41 cm

41 cm Folie letter ballonnen kopen om een leuke boodschap over te brengen. Deze ballonnen letter zijn  mooi van kleur, en eenvoudig op te hangen aan de hiervoor bestemde lipjes die zowel aan de bovenkant als de onderkant aan de 41 cm Folie letter ballonnen. Stel jouw naam of boodschap samen door de letters van deze ballonnen toe te voegen in je winkelwagen en voordat je het weet zijn ze bij je afgeleverd.

41 Folie Letter ballonnen kopen

Geef deze als een leuk verjaardagscadeau aan de jarige. PartyCorner heeft opblaasbare letters in diverse kleuren en maten. Let op bij het kopen van de 41 cm folie ballonnen letters dat deze niet met helium gevuld kunnen worden i.v.m. een te kleine omvang niet gaan zweven.

De 41 cm folie ballonnen zijn opblaasbare letters van een hoge kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een zeer dun laagje plastic) en zijn nietgeschikt om met helium te vullen.

Letter Ballonnen kopen om een woord of naam te maken

Met letter ballonnen een woord of naam maken is gemakkelijk met onze letter ballonnen. Onze Letter ballonnen zijn leuk om te gebruiken bij events, verjaardagen (je kunt nu elke gewenste naam kopen) of bij de promotie van uw bedrijf (bedrijfsnaam in folie letters of een slogan). Natuurlijk zijn deze Folie Letter ballonnen ook fantastisch bij jubilea (bijv. als Opa en Oma 50 jaar getrouwd zijn, maar ook wanneer een collega zoveel jaar in dienst is). Ook bij de geboorte van een nieuwe wonder zullen deze letters in de gepast kleur

41 cm folie letter ballonnen als feest decoratie

Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om folieballon letters en cijfers combinatie te gebruiken.

Hieronder ziet u de bekende jubileum momenten op een rijtje:

1 jaar Katoenen jubileum14 jaar Ivoor jubileum
2 jaar Leer jubileum15 jaar Kristal jubileum
3 jaar Tarwe jubileum20 jaar Porseleinen jubileum
5 jaar Blikken jubileum25 jaar Zilveren jubileum
6 jaar Ijzer jubileum30 jaar Parel jubileum
7 jaar Wolle jubileum35 jaar Robijn jubileum
8 jaar Brons jubileum40 jaar Smaragd jubileum
9 jaar Aardewerk jubileum45 jaar Vermiljoen jubileum
10 jaar Tinnen jubileum50 jaar Gouden jubileum
11 jaar Staal jubileum60 jaar Diamanten jubileum
12 jaar linnen jubileum65 jaar Briljanten jubileum
12,5 jaar Koperen jubileum80 jaar Eiken jubileum
13 jaar Kant jubileum100 jaar Eeuwfeest/Dubbel Goud

41 cm folie ballonnen

Let op: De 41 cm folie ballonnen letters zijn niet geschikt voor helium en kan alleen worden gevuld met lucht.

Je kan de 41 cm folie letters gemakkelijk zo met lucht vullen :

 1. Plaats het bijgeleverde rietje in de zelf sluitende opening (niet met geweld doordrukken).
 2. Blaas de lucht door middel van het rietje in de folie letterballon.
 3. Na het opblazen van de folieballon sluit deze zich zelf af.

Hierna is de letter ballon folie gemakkelijk op te hangen aan de oogjes bovenaan de cijfer Gebruik hierbij voorkeur dun nylon draad (vis draad 10/00).

LET OP:

Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de ballon vast, zodat deze niet wegvliegt.

Wij verkopen alles waar je naar op zoek bent, kom eens binnen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen