Marine pet

Marine pet

Op zoek naar een unieke pet voor tijdens de Sail 2020? Dan is de Marine pet perfect voor jou. De pet geeft je een echte uitstraling van een marinier. De pet is ... Lees meer

73440173
€4,95 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een unieke pet voor tijdens de Sail 2020? Dan is de Marine pet perfect voor jou. De pet geeft je een echte uitstraling van een marinier. De pet is wit van kleur, een blauwe rand en Marine in het geel voorop de pet staan. Deze Marine pet heeft de maat one size en past iedereen. De Marine pet maakt van u een echte matroos tijdens de Sail 2020 of voor bij een ander feest.

Marine pet productspecificaties:

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Maat: One size
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Marine pet wit/blauw kopen

De Marine pet wit/blauw kopen? Dat kun je online doen maar ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam waar je ook nog eens alle matrozen artikelen goed kunt bekijken en zelf jouw complete outfit kunt samenstellen. Ook voor dames hebben wij genoeg keus in onze matrozen collectie! Ook de Marine pet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.