Captain cap Sydney

Captain cap Sydney

Hier vind je de Captain cap Sydney, de luxe kapiteins pet voor heren. De navy accessoires voor een geslaagd marine feest zoals Sail 2018. Bestel deze Captain ca... Lees meer

13279299
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hier vind je de Captain cap Sydney, de luxe kapiteins pet voor heren. De navy accessoires voor een geslaagd marine feest zoals Sail 2018. Bestel deze Captain cap Sydney bij PartyCorner.nl online. Deze typische Captain cap Sydney is een luxe model kapiteinspet en is al jaren een bestseller. Door zijn pasvorm en zijn uitstraling past hij bij elk kapiteins pak.

Productspecificaties: Captain cap Sydney

  • Maat: one size
  • Kleur: wit met goud kleurige applicaties
  • Materiaal: satijn
  • Niet brandvertragend
  • Geschikte leeftijd groep van af 9 jaar

Captain cap Sydney kopen

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer keus uit de kapiteins petten of marine kleding. Captain cap Sydney is al jaren een topper bij elk maritiem gebeuren zoals de sail of andere marine dagen.

Captain cap Sydney dames

Ook hebben wij de Captain cap Sydney voor de dames. Zodat dame en heer samen toepasselijk naar een geweldig marine feest of Sail 2018 kunnen gaan. Kijk verder in de webshop voor de leukste marine artikelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.