Plastic nek- en handboeien (100 cm)

Plastic nek- en handboeien (100 cm)

Deze Plastic nek en handboeien is ideaal voor feesten. Zo kom je echt over als de slechterik en dit is een goede accessoire voor bij een boevenpak. Dus ook voor... Lees meer

619826
€14,50 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Plastic nek en handboeien is ideaal voor feesten. Zo kom je echt over als de slechterik en dit is een goede accessoire voor bij een boevenpak. Dus ook voor bij een boeven thema feest, Deze accessoire is gemaakt van kunststof en kan ook gebruikt worden voor een slaven kostuum. Plastic nek en handboeien is alleen een maat bestelbaar.
 
Productspecificaties: Plastic nek en handboeien
  • Kleur: Zilver
  • Maat: One size 100cm
  • Materiaal: Kunststof

Plastic nek en handboeien

Deze Plastic nek en handboeien kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Plastic nek en handboeien naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Plastic nek en handboeien kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.    

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.