Gekleurde contactlenzen Rood/Geel

Gekleurde contactlenzen Rood/Geel

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde contactlenzen Rood/Geel. De 1 maand lenzen zijn in vele andere diversen kleuren bieden wij aan in on... Lees meer

1261636
€15,00 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde contactlenzen Rood/Geel. De 1 maand lenzen zijn in vele andere diversen kleuren bieden wij aan in onze site of in de winkel in Zaandam. PartyCorner heeft een breed assortiment gekleurde contactlenzen met vele mogelijkheden. * Afgesloten zijn de gekleurde contactlenzen lang houdbaar (enkele jaren) * Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 1 maand gebruikt worden (natuurlijk wel bij correct gebruik en reiniging). * Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. Deze Contactlenzen Rood/Geel worden per paar aangeboden. Maak je outfit helemaal af met deze spectaculaire Gekleurde contactlenzen Rood/Geel Perfect voor carnaval, halloween, een feestje of gewoon voor een andere look!

Productspecificaties: Gekleurde contactlenzen Rood/Geel
  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.
We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies. Na opening zijn de contactlenzen 30 dagen te gebruiken.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient u de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.