Gekleurde contactlenzen Rood/Geel

Gekleurde contactlenzen Rood/Geel

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde contactlenzen Rood/Geel. De 1 maand lenzen zijn in vele andere diversen kleuren bieden wij aan in on... Lees meer

1261636
€15,00 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde contactlenzen Rood/Geel. De 1 maand lenzen zijn in vele andere diversen kleuren bieden wij aan in onze site of in de winkel in Zaandam. PartyCorner heeft een breed assortiment gekleurde contactlenzen met vele mogelijkheden. * Afgesloten zijn de gekleurde contactlenzen lang houdbaar (enkele jaren) * Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 1 maand gebruikt worden (natuurlijk wel bij correct gebruik en reiniging). * Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. Deze Contactlenzen Rood/Geel worden per paar aangeboden. Maak je outfit helemaal af met deze spectaculaire Gekleurde contactlenzen Rood/Geel Perfect voor carnaval, halloween, een feestje of gewoon voor een andere look!

Productspecificaties: Gekleurde contactlenzen Rood/Geel
  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.
We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies. Na opening zijn de contactlenzen 30 dagen te gebruiken.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient u de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »