Saw Rode kleurlenzen

Saw Rode kleurlenzen

Wordt jij de nieuwe filmster uit de saw film de witte gekleurde lenzen met rood getande buitenrand. De cosmetische, Saw rode kleurlenzen hebt je gekozen als een... Lees meer

37418444
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wordt jij de nieuwe filmster uit de saw film de witte gekleurde lenzen met rood getande buitenrand. De cosmetische, Saw rode kleurlenzen hebt je gekozen als een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien u voor de eerste keer rode kleurlenzen gebruikt dient u de draagtijd van de lenzen langzaam te verlengen. Draag de kleurlenzen rood de eerste dag niet langer dan 4 uur. en verleng de draagtijd dagelijks met 2 uur. Langer dan 10 uur aan een stuk mogen de Saw Rode kleurlenzen echter niet gedragen worden.
 
Productspecificaties: Saw Rode kleurlenzen
  • Pak van 2 gekleurde lenzen in flesjes
  • Type: zachte contactlenzen
  • Materiaal: 58% polyHEMA, 42% watergehalte
  • Curve (BC): 8.60 mm
  • Diameter (DIA): 14,5 mm
  • Niet aanbevolen in het verkeer!

Rode kleurlenzen met een draagtijd van 3 maanden

Raak je Rode kleurlenzen uitsluitend met schone, droge handen aan. Let er wanneer u de verpakking voor het eerst opent op dat de rode contactlenzen intact en compleet van vloeistof omgeven is. Gebruik de lenzen blauw niet als ze uitgedroogd zijn of beschadigd is. De Rode kleurlenzen met een draagtijd van 3 maanden te vernieuwen.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.