Folieballon letter B Zilver

Folieballon letter B Zilver

Folieballon letter B is een belangrijke  folie ballon uit het alfabet van opblaasbare letters. Deze helium ballonnen letters zijn 40 inch groot (103 cm) , hoewe... Lees meer

48551072
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folieballon letter B is een belangrijke  folie ballon uit het alfabet van opblaasbare letters. Deze helium ballonnen letters zijn 40 inch groot (103 cm) , hoewel iedere folie ballon letter verschillend is van grootte. Alle folie letters zijn wel even lang.

Letter ballonnen zoals de Folieballon letter B zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter  B blijft zweven. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een folieballon letter B onder normale condities heeft deze ballonnen letter B ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter  geen 100% garantie omdat elke letter ballon verschillend is van grootte.

Ook de weersomstandigheden zijn van invloed. Bij koude krimpt de folie ballon waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zet de folie ballon uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt dit weer helemaal bij.

Produktinformatie: Folieballon letter B

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: zilver of goud
  • Lengte: 103 cm
  • Te vullen met: helium of lucht
  • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Helium Ballon cadeau laten bezorgen

Helium Ballon cadeau laten bezorgen door PartyCorner. Met een ruim assortiment aan folie ballonnen voor vele gelegenheden zoals geboorte, naam, bedankt, jubileum, welkom thuis, getrouwd ballonnen. Stuur een helium folie cadeau ballon naar elk gewenst adres. Kies de benodigde folieballon letters, zoals de folie letter B maak je naam Ben of Bea, afkorting, groet of verklaar de liefde, bestel deze folieballon letters en wij laten deze letters ballonnen bezorgen op het juiste adres op de juiste dag.

Letterfolie ballonnen

Letterfolie ballonnen zijn te gebruiken voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de opening van uw nieuwe bedrijf. Mooie gouden of zilveren letterfolie ballonnen in de bedrijfsnaam in de entree, een echte eyecatcher. De folie letter ballonnen zijn 103 cm lang en zijn te vullen met helium of lucht. De letterfolie ballonnen zijn ook geweldig om cadeau te geven bij een geboorte of een jubileum of trouwerij. Alleen de initialen of een andere afkorting combinatie gevuld met helium heeft vaak al een denderend effect bij een zaaldecoratie. Verpakt in een grote doos zijn deze letterfolie ballonnen gevuld met helium een geweldig origineel cadeau.

Letterfolie ballonnen bestellen

Letterfolie ballonnen bestellen doe je natuurlijk bij PartyCorner, het voordeligste adres voor al je folieballonnen voor geboorte, jubileum, trouwerij en vele andere doeleinden. Onze helium cijfers en letters zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor helium en luchtvulling. Wil jij letterfolie ballonnen bestellen dan ben je bij ons op het beste adres.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.