Letter E folie ballon goud

Letter E folie ballon goud

Bestel de letter E folie ballon goud leeg of met helium gevuld. De letter E folie ballon goud en alle overige alfabet letters en cijfers van PartyCorner zijn al... Lees meer

48966911
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bestel de letter E folie ballon goud leeg of met helium gevuld. De letter E folie ballon goud en alle overige alfabet letters en cijfers van PartyCorner zijn als beste getest. Een letter E folie ballon goud gevuld met helium heeft onder normale condities binnenshuis  ongeveer 6/8 dagen zweef garantie. Dit is echter  geen 100% garantie omdat elke letter ballon grootte  verschillen. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed. Bij koude krimpt de folie ballon letter E  goud gekleurd waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zet de folie ballon uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt deze letter E folie ballon goud weer helemaal bij.

Letter E folie ballon en zijn alfabet opblaasbare letters en cijfers

Letter ballonnen zoals de Letter D folie ballon goud van de collectie van opblaasbare cijfers en letters in de metallic gouden kleur van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een heel dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze letter D folie ballon goud blijft zweven. Al deze alfabet cijfers en letters hebben de zelfde hoogte maat en hebben nagenoeg de zelfde zweeftijd als deze zijn gevuld net helium. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben.

Productinformatie: letter E folie ballon goud

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: zilver of goud
  • Lengte: 103 cm
  • Te vullen met: helium of lucht
  • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Letter E folie ballon goud met helium gevuld versturen

Letter D folie ballon goud met helium gevuld als cadeau versturen vandaag! Via ons kunt u een verjaardag ballon laten bezorgen, of het nu om een helium ballon versturen per post gaat in de regio Amsterdam of omgeving een ballon bezorgen vandaag voor 20.00 uur gaat lukken. Is er een bekende ziek en wil jij een ballon versturen beterschap wens of een andere groet wij regelen het voor jouw. Alleen een ballon versturen naar buitenland duurt wat langer naar gelang welk land het moet zijn. Is het allemaal te duur wij hebben speciaal de folie letter D folie goud kleurige ballon versturen goedkoop gemaakt. 

Een helium ballon met een persoonlijk tintje versturen

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een originele manier om uw zakelijke partners te feliciteren met bijvoorbeeld een jubileum? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken? Dan is een ballon versturen via PartyCorner een geweldig idee! Wij kunnen zelfs de folie helium ballonnen per stuk voorzien van een persoonlijke tekst of boodschap en deze als direct mail versturen naar klanten, relaties en medewerkers.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om zowel de ballon als doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf door ons te laten ontwerpen. Wij kunnen in overleg samen met u  een passend ontwerp creëren, enkele voorbeelden zijn de sunil capsule en de ici paris folie ballon. In ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte folie ballon!

Folie ballonnen opblazen tips

Folie ballonnen zelf opblazen! het is mogelijk om de Letter B folie ballon goud leeg zelf op te blazen dit gaat als volgt:

1: Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de Letter D folie ballon.

2: Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijd dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm

3: Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is. Daarna kun je het rietje  voorzichtig uit de ballon trekken, door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen.

LET OP: letter E folie ballon goud geleid elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de letter E folie ballon goud vast zodat deze niet wegvliegt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.